Xtreamer Mobile slibuje extrémní výkon za skvělé peníze

Xtreamer Mobile slibuje extrémní výkon za skvělé peníze
2012-09-13T12:25:49+02:00
• 13. 9. 2012
11

Společnost Xtreamer můžeme znát z oblasti multimediálních zařízení, v těchto dnech se chystá na uvedení svého prvního smartphonu. V dnešní době je těžké zaujmout zákazníky, a tak se rozhodli pro opravdu extrémní strategii.

Xtreamer-Mobile-635x308

Prozatím můžeme zhlédnout ukázku na nový smartphone, ale co nevidět se máme těšit na kompletní uvedení této novinky. Xtreamer slibuje pětipalcový displej, systém Android ICS 4.0.3, silnou baterii, dualSIM a předinstalované aplikace. Podobné parametry má dnes kdejaký smartphone, Xtreamer chce zaujmout tím, že už při prodeji nabídne možnost rootu. Ani to není vše, v Xtreamer Mobile najdete také ClockworkMod.

Rozhodně jde o zajímavou cestu, kterou zejména uvítají lidé, kteří se rádi vrtají v mobilech. A aby toho nebylo málo, tak společnost navíc slibuje zajímavou cenu. Těšíte se?

Zdroj: phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

5 palcu display je pro me tak akorat. jak to bude s hw a ostatnimi parametry ? no radeji bych si koupil osveceny a pro mne do ted nejlepsi sg note :-)

Nejaky datum predstaveni asi nikdo nevi co ?

Krám za nízkou cenu!Tak si jej kup za draho,abys byl spokojený.

Takže tam máme počasí z HTC Sense, hm pěkné. Dále tam máme klávesnici z iPhone, která je imho stále bezkonkurenční. Takže za 100 dolarů objednávám :).

to jakub32: No, problém je, že většina lidí na XDA není a nechce být. Takže v nevědomosti koupí a pak budou trpět. Nic to nemění na tom, že ta firma není solidní (né, že by byla jediná).

to swenak: a proč si myslíš že tam dávají root a CWM?
předpokládají že silný HW+ už předem CWM se stane nový mobil pro lidi z XDA a ti se už o podporu postarají.

ak bi ma chceli nalakať na cenu musel bi ten mobil stáť do 100 eur tak bi to bolo celkom zaujimave

Na tuto firmu bych si dával osobně pozor. Umí udělat dobrý HW (sám mám Xtreamer Pro), ale jejich přístup k podpoře, aktualizacím a přístup ke stávajícím zákazníkům je obecně znám. Klidně budou rok slibovat, že dělají update, jak chtějí pomoc od uživatelů a pak nic neudělají, mažou z fóra pro ně nepříjemné příspěvky a na facebooku taky nemají problém smazat příspěvky a zabanovat uživatele. Stačí si jen najít fóra o jejich produktech. Nepředpokládám, Źe v mobilním světě by to bylo jinak.

5″ screen no fuj, tohle bych mobilem už moc nenazýval. Je vůbec potřeba další krám co má zaujmout zase jen nízkou cenou?

dneska je ICS už v každém druhém krámu z číny, které jsou taky DualSIM. zajímavé tedy bude jak moc kvalitní displej, kameru a kolik paměti to bude mít. root při koupi je sice fajn, ale kdo ho chce si ho zprovozní stejně na čemkoli, takže to může být zajímavá feature ale rozhodně asi ne ten hlavní důvod k pořízení.

qwertzuiop9

13. 9. 2012, 15:15

Zajímavý mobil. Ale bude se prodávat u nás? Pokud ano, tak kdy? Podrobnosti o HW?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat