Sony oznámilo nové baterie, bohužel externí

Sony oznámilo nové baterie, bohužel externí
2012-09-25T14:20:35+02:00
• 25. 9. 2012

Máme tu další kapitolu do seriálu o bateriích do smartphonů. Zřejmě vás neustále štve výdrž a děláte pro její navýšení vše. Snižujete jas displeje, omezujete hry, videa a práci celkově. Stejně vás výdrž na jedno nabití nikdy neuspokojí. Nyní Sony oznámilo, že začne dodávat nové baterie, které mají být lehčí, menší a s větší kapacitou. Bohužel se jedná pouze o externí baterie, které mají dodat energii vašemu smartphonu.

Ačkoliv jste již nyní zklamání, tak se na tom dá vidět aspoň něco pozitivního. Výrobce se snaží hledat nějakou alternativu a nabídnout vám velmi dobře skladné baterie. Rozhodně si u nových modelů můžeme všimnout, že jsou tenčí, lehčí a s větší kapacitou. Sony zřejmě ještě není tak daleko s technologií výroby, aby dokázalo vytvořit baterii s velkou kapacitou při zachování rozměrů.

Novinka se bude dodávat ve třech variantách lišících se kapacitou. Největší získává hodnotu 7000 mAh a její rozměry jsou poměrně malé. Na šířku má 2,8 palce (7,1 cm), do hloubky 0,5 palce (1,3 cm) a na výšku 5,1 palce (12,5 cm). Novinka využívá nové technologie laminování jednotlivých komponent samotné baterie, čímž může docílit velmi tenkého profilu.

K dostání bude navíc ještě v kapacitě 3500 mAh. Jejich dobíjení bude trvat 8 hodin z USB (není specifikovaná verze) a 4 hodiny přes adaptér ze sítě. K dostání budou od 14. listopadu se cenovkou v rozmezí 30 až 90 dolarů dle kapacity. Také čekáte na vytoužený svatý grál v oblasti baterií?

Zdroj: slashgear.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat