Sluchátka k novému iPhone 5 se dočkají výrazné změny!

Sluchátka k novému iPhone 5 se dočkají výrazné změny!
2012-09-03T08:55:51+02:00
• 3. 9. 2012
2

Zahraniční server Tinhte.vn pocházející z Vietnamu zveřejnil snímky, ve kterých jsou zřejmě k vidění nově přebudovaná sluchátka k připravovanému balení s iPhonem 5, jehož premiéra by měla být v polovině tohoto měsíce.

Ve videu, které je momentálně bohužel již označeno za soukromé, s nimi porovnávají aktuálně dodávaná sluchátka k iPhone 4S. Podle překladu budou vyráběna ve Vietnamské továrně Co Phax, mají vzhled spíše koňské hlavy, dále mají mnohem menší profil a jsou i celkově menší. I když není zcela jasné, zda se jedná o skutečná sluchátka, tak serveru Tinhte.vn se již v minulosti podařilo získat například prototyp iPhonu, a tak jsou přesvědčeni, že mají mnoho autentických faktorů.

Zdroj: Macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

mne zase nesedia ziadne ine pecky iba od applu.. neviem preco ale ostatne ma tlacia a vypadavaju … takze myslim ze su OK zatial nepoznam nikoho komu by nesedeli

white.haven

3. 9. 2012, 9:55

Kdyby radeji udelali klasicke pecky, bylo by to mnohem lepsi. Ta soucasna jsou nepouzitelna! Mozna hraji dobre, ale k cemu to je, kdyz absolutne nedrzi v usich?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat