Samsung GT-I8190 Golden: Zlatý hřeb na konec roku 2012?

Samsung GT-I8190 Golden: Zlatý hřeb na konec roku 2012?
2012-09-28T10:46:39+02:00
• 28. 9. 2012
2

Jestliže si myslíte, že společnost Samsung pro tento rok po dvojici modelů Galaxy S III a Galaxy Note II nemůže ještě přijít na mobilní trh s něčím novým, tak se zřejmě všichni pěkně mýlíme. V těchto dnech totiž vyplouvají na povrch první čerstvé informace o novém zařízení, které je prozatím přezdíváno Golden, poběží samozřejmě na operačním systému Android a mělo by být představeno veřejnosti ještě v listopadu.

Momentálně jsou veškeré informace o této novince velmi žhavé, a proto jich nebude ještě mnoho. Zahraničnímu serveru se podařilo zjistit, že telefon bude disponovat 5megapixelovým fotoaparátem, minimálně operačním systémem 4.0 Ice Cream Sandwich, uživatelským prostředím TouchWIz a nabídne dvojí barevné provedení – modrou metalízu a keramicky bílou.

Připravovaný smartphone prozatím nese kódové označení Golden a číselné GT-I8190. Má se jednat o cenově dostupný model, který bude roven nejnovějšímu iPhone 5 od Applu. Nemůžeme tedy potvrdit ani vyvrátit informaci, zda půjde o chystaný Galaxy S III ve verzi Mini, který je očekávaný ještě v tom roce s 5MPx fotoaparátem, dvoujádrovým procesorem, 4palcovým Super AMOLED displejem a cenovkou 250 euro (6 274 Kč). Nechme se tedy překvapit, čím nás ještě společnost Samsung překvapí.

Zdroj: AndroidGuys.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Mne chyba v ponuke samsungu mobil, ktory by mal 4-4,3 palcovy HD displej, 2-jadro krait, viac ako 2000 mAh bateriu atd….
Proste nieco ako galaxy s2, ale vylepseny model po vsetkych strankach. Totiz nie kazdy chce az taky velky diplej ako ma galaxy s3.

jestli cena v česku nepřeáhne 8k tak bych do něj šel uvažuju mezi ace2 a solou ale ace2 se mi moc nelíbí tak nevim jestli si jeste půl rok nepočkat….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat