IFA 2012: Nové Emotion UI od Huawei

IFA 2012: Nové Emotion UI od Huawei
2012-09-01T11:00:32+02:00
• 1. 9. 2012
1

Nejen výrazného oživení portfolia se dočkali produkty od společnosti Huawei na letošním Berlínském veletrhu spotřební elektroniky IFA, ale zároveň bylo představeno i zcela nové vlastní uživatelské rozhraní s názvem Emotion UI, pochopitelně založené na operačním systému Android. Na uživatele čeká celá řada vylepšení za pomoci widgetů, profilů či motivů, jak můžete sami vidět v přiloženém videu.

Rozhraní Emotion UI má být jasným pochopením toho, jak se spotřebitelé setkávají se svými smartphony a co od nich očekávají. Dále také zlepšuje použitelnost těchto chytrých zařízení a poskytuje mnohem jednodušší ovládací zážitek. Toto UI má dostat hlavní roli především v produktech Huawei.

Po skončení veletrhu IFA vstoupí rozhraní do další fáze svého vývoje, který povedou spotřebitelé, a to na základě jejich potřeb a požadavků. Poté koncem měsíce srpna bude společnost Huawei svolávat uživatele pro zpětnou vazbu z návrhu uživatelského rozhraní. Ke stažení je tedy momentálně pouze čínská verze, ale ve 4. čtvrtletí bude nabídnuta ke stažení i verzi v anglickém znění.

Zdroj: AndroidGuys.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Hm…doteď tam dávali minimálně upravený Android a teď i oni tam budou cpát nějaké svoje rozhraní :-/

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat