Hodinky Casio se stanou brzy chytrými!

Hodinky Casio se stanou brzy chytrými!
2012-09-08T18:16:22+02:00
• 8. 9. 2012
3

Vypadá to, že světoznámý výrobce hodinek Casio se chystá vstoupit na trh s chytrých zařízení, a to s modelem hodinek G-Shock. Ty by měly uživateli nabídnout ovládání svého chytrého zařízení pomocí Bluetooth 4.0. Podobné projekty byly v minulosti již zrealizovány například u společnosti Sony, kde v jejich portfoliu můžeme narazit na SmartWatch.

Podle deníku The Korea Herald se tento projekt momentálně nachází ve stádiu koncepce. Budoucí majitelé v hodinkách čeká speciální tlačítko, pomocí kterého spustí na svém spárovaném zařízení alarm, což jim usnadní práci při hledání po bytě . Dále vás například budou informovat o každém příchozím hovoru, emailu či textové zprávě.

Na závěr japonský výrobce Casio neupřesnil, zda budou zmiňované hodinky spolupracovat s vybranými smartphony nebo se spáruji s každým chytrým zařízením. Doufejme tedy, že konkurence v tomto odvětví do budoucna ještě poroste a více výrobců nabídne podobně chytré výrobky, které si určitě najdou své místo. Nyní jen můžeme doufat, že se Casio nezaměří výhradně na exkluzivitu, ale také na nízkou cenu.

Zdroj: Intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

2: mne se ty hodinky libej funkcema, ale vzhled je strasnej. Mam je doma a kvuli vzhledu je moc nenosim do prace. S kosili to proste vypada tragicky.

Mám Sony Smartwatch a nemůžu si je vynachválit :) a každýmu se líbí na ruce ;)

Nebyly náhodou už představené na nějakém veletrhu? CES?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat