Acer Z110 – dual-sim s Androidem ICS

Acer Z110 – dual-sim s Androidem ICS
2012-09-26T07:56:29+02:00
• 26. 9. 2012

Společnost Acer o sobě nedávno dala vědět, a to hlavně ve spojení s kauzou Google a Alibaba. Tak trochu se ale zapomnělo na novinky od tohoto ne moc známého výrobce smartphonů. Ačkoliv u nás nenajdete mnoho mobilů od tohoto výrobce, tak má rozhodně co nabídnout. V současnosti představil svůj nejnovější kousek, který osloví zejména svou cenovkou a možná i některými parametry.

Acer Z110 disponuje dvěma sloty na SIM karty, což rozhodně současný trh uvítá. Navíc je vybaven systémem Android 4.0 Ice Cream Sandwich, což rozhodně potěší nejednoho zákazníka. Mohu vás ještě potěšit 1GHz procesorem, ale jedná se pouze o jednojádro. Bohužel zbylé specifikace již nejsou tak dobré, ale snad se to odrazí na nízké spotřebě energie.

Displej má úhlopříčku 3.5 palce s rozlišením 320 x 480 pixelů a jedná se LCD TFT. Mobil dokáže na jedné SIM kartě provozovat 3G a na druhé maximálně EDGE, což potěší váš FUP limit. Nejhorší specifikací je bohužel paměť RAM, jejíž hodnota je pouze 256 MB. To by mohl být celkem závažný problém, ale snad Acer ví, co dělá. Bohužel neznáme kapacitu baterie, ale na druhou stranu známe cenovku. Acer Z110 si budete moci pořídit přibližně za 100 Eur. Zřejmě se brzy dostane i do Evropy, byť jeho prodej startuje v Hongkongu. Co říkáte na tento smartphone?

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat