Na Dotek #04 – DVB-T na iOS, Asus PadFone v ČR a Galaxy Note 10.1

Na Dotek #04 – DVB-T na iOS, Asus PadFone v ČR a Galaxy Note 10.1
2012-08-21T14:43:31+02:00
• 21. 8. 2012
2

image

Čas se nachýlil a máme tu 4. díl pořadu Na Dotek, ve kterém Matouš Eckert pohovoří o dojmech z tiskové konference k uvedení Asus PadFone do České Republiky. Představíme si v krátkosti novinku Samsung Galaxy Note 10.1. a na závěr se Michal Král rozpovídá o zkušenostech z testování příslušenství pro sledování DVB-T na iOS zařízení Kidigi iDTV (plnohodnotná recenze již brzy).


Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Král

Kameraman, grafik a fotograf na volnoběžce. U nás se především stará o YouTube kanál, kde jste jej mohli vidět v pořadech jako NaDotek nebo Live.

Komentáře

ASUS PADFONE. Základní informace od Michala jen eeee, prostě eeee. DĚS A HRŮZA. Další informace typu: Představil nevím přesně kdy. je věc, která by se dala před informacemi dohledat… Fotoaparát – rok a půl starý model.
BTW Qualcom je díky tomu, že je to přes rok a půl starý KONCEPT Tegra ještě nebyla tolik rozšířená. Proto zůstali vnitřnosti se staršími možnostmi. Druhá verze dle mého názoru bude mnohem lepší.

Jinak
Matouš Ekrt – super přednes, odborné informace a mít k dispozici i ty zařízení, bylo by to maximálně super a určitě bych se na to rád koukal

Michal Král – roští, které se jen ptá, koktá, ehmuje a vypadá to že NIC neví přesně a ve všem se ujišťuje pohledem na Matouše. Jinak představení Padfonu pro publikum, které není seznámeno se zařízením hoooodně špatné.

Ale KidigiTV opravdu chválím ukázáni kigiTV. Recenze o ničem, ale aspoň o tom vím. Kdybych měl iOS zařízení, ihned kupuji. Sice mám skvělý tarif netu, ale stream televizí stále nic moc, jelikož díky pokrytí mi to občas spadne, sekne se apod. Všechno zajímavé ale PŘESNĚ nic řečeno nebylo.;)

A ROZLOUČENÍ DĚS. ANI JSEM NEROZUMĚL JAK SE TO EEEEEHM PŘÍSLUŠENSTVÍ JMENUJE.

Ještě jednou díky za Matouše Ekrta a tomu hoodně fandím. Jednou nahradí Filipa Kůžela nebo Honzu Lásku :-D

mobilmaniak82

21. 8. 2012, 22:33

Právě teď mám spoustu českých i zahraničních programů (i NOVA CINEMA i PRIMA COOL) na iPhonu 4S i na iPadu a to přes data :-) ale ten DVB-T je celkem fajn taky ;-)

A něco na rozptýlení: http://www.youtube.com/watch?v=8mjcLr_6Q9Y

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat