Motorola Droid Razr HD znovu na scéně

Motorola Droid Razr HD znovu na scéně
2012-08-03T11:03:13+02:00
• 3. 8. 2012

O tomto telefonu už jsme slyšeli. O jeho existenci a chystaném uvedení se spekuluje již poměrně dlouho. Nyní se na internetu objevily nové obrázky této budoucí vlajkové lodi. Líbí se vám nová žiletka?

droid-razr-hd11

Droid Razr HD by měl být nástupcem součásného top modelu Motoroly, modelu Razr. Tento telefon se proslavil zejména svým kevlarovým povrchem a chystaná novinka s přídomkem HD, by měla na tento trend navázat. Podle nejnovějších snímků by tento povrch měl ze zad přesahovat i do okrajů zařízení. Tímto se dostáváme k tomu nejdůležitějšímu, co najdeme na přední straně. Tím by měl být displej s rozlišením 720p. Celkem potěšující parametr by potom měla představovat baterie. Její kapacita se zastaví na hodnotě 2,530 mAh.

droid-razr-hd11 droid-razr-hd21

Jak jsem již řekl v úvodu, o tomto modelu neslyšíme poprvé. Již dříve se objevily informace o tom, že Razr HD nabídne fotoaparát s rozlišením 13 MPx a Američany jistě potěší konektivita LTE. Srdcem přístroje by měl být procesor S4. Použitým operačním systémem je potom samozřejmě Android, přičemž na obrázcích můžeme vidět verzi 4.0.4, ale to se ještě do vydání samozřejmě může změnit.

Zdroj: Phonearena

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat