Mali-T604 je na dosah video

Mali-T604 je na dosah [video]
2012-09-30T14:21:35+02:00
• 8. 8. 2012

Dnešní nejvýkonnější generace telefonů používá grafický čip Mali-400, který používá jak starý Samsung Galaxy SII, tak i jeho nástupce. Stejně tak jej najdeme u Sony Xperia Sola, který jsme před pár dny recenzovali. Výkon tohoto čipu je dostatečný, ale jako každý jiný, bude nahrazen svým nástupcem Mali-T604.

Zástupci Engadget mohli vidět zařízení s tímto čipsetem postaveným na dvoujádrovém ARM Cortex-A15 a čtyřjádrové grafice v Los Angeles na akci SIGGRAPH 2012. Žádné specifikace nebyly uveřejněny, což dává zapravdu, že ještě nejde o finální vzorek. Výkon byl prezentován na třech technologických demech včetně Timbuktu 2, který si pohrává se stínováním a hloubkou ostrosti. Další je Hauntheim zaměřený na fyziku a HDR osvětlení. ARM má zajištěnou spolupráci s osmi výrobci a první kousky s touto pokročilou grafikou se objeví na trhu ještě letos.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat