Epické akční RPG Horn už příští týden?

Epické akční RPG Horn už příští týden?
2012-08-17T11:00:08+02:00
• 17. 8. 2012
1

Herní studio Phosphor Games, stojící za horrorovou atmosférovkou Dark Meadows a známé svými graficky dokonalými hrami, včera oznámilo, že by jejich nejnovější projekt, hra Horn, mohl zakotvit na Google Play již příští týden. Poprvé jsme záběry z této hry mohli vidět při letošním Google I/O, a to jak na Androidím Nexusu 7, tak také přímo v prohlížeči Chrome. Uživatelé iOS si jej mohou z App Store stahovat již od včerejšího dne.

Podle slov vývojářů se jedná o jejich zatím nejambicóznější projekt, který byl hned od začátku vyvíjen za pomoci partnerů jako Zynga a NVIDIA a který má přinést hru konzolové kvality do volněji zaměřeného mobilního světa.

Hra vás má provázet příběhem mladého kovářského novice jménem Horn (inspirace z staré Anglické povídky Tales of King Horn), který se probudí ve své vesnici, obklopen obrovskými a podivnými monstry. Nejedná se však o standardní monstra, ale o předchozí obyvatele vesnice, kteří byli očarováni kletbou, kterou můžete, jak jinak, odstranit pouze vy. Hráče tak čekají hodiny bojů, prohledávání krajin a řešení úkolů.

Zde si můžete prohlédnout krásné záběry z nejnovějšího traileru:

Hra se bude na Androidí platformě prodávat za něčekaně vysokou cenu 6.99 dolarů, a tak bude zajímavé sledovat, jak si vývojáři poradí se stále se zvětšujícím problémem Androidu, a to pirátstvím, které v poslední době začíná štvát nejednoho vývojáře. Koupíte si ji?

Zdroj: Phosphor Games

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Plachý

Blázen do mobilního života, Androidu, Google a HTC. Fanatický anti-fanatik marně se snažící o rozšíření objektivity. Na Dotekománii si od něj většinou počtete o Androidu, soudech, patentech a hrách. Také jej můžete nalézt na FI Masarykovy Univerzity, kde svadí nekonečný boj o vývojářskou budoucnost.

Komentáře

Jestli bude dobré ovládání atd., tak si to na android koupim :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat