Bladepad pro iPhone vám dá pravý požitek z hraní her

Bladepad pro iPhone vám dá pravý požitek z hraní her
2012-08-08T06:30:48+02:00
• 8. 8. 2012

Svět smartphonů má kategorii, která není příliš bohatá na nové přírůstky. Tím myslíme zejména herní smartphony. Posledním je například Sony Xperia Play, který se vyloženě hodí na dlouhé chvíle hraní, ale smartphone sám o sobě není příliš dobře vybaven. Tentokrát se podíváme ne rozšíření Bladepad, které se v současnosti zaměřuje na iPhone 4S a bude se týkat i iPhonu 5. Z obrázku níže je vám již jasné, že se jedná o celkem zajímavé herní zařízení.

8879652703f534689ce385f156b952e5_large

Bladepad se objevil na Kickstarteru, kde hledá své investory, aby se mohl začít masově vyrábět. Tento herní ovladač vám umožní hraní her na iOS zařízení bez toho, abyste si zakrývali herní plochu na displeji prsty, kterými ovládáte dění ve hře.

514c18bdf3309bc2867d89444e1c4240_large

Zajisté se nejedná o nijak originální koncept, ale tento ovladač v sobě skrývá také ochranný kryt, který nasadíte na iPhone. Samotný ovladač lze následně odejmout, a tak vám zůstane pouze chráněný mobil. Takto s sebou nemusíte vždy tahat nabubřelé rozšíření na iPhonu. Když dostanete chuť na hraní, tak jednoduše nasadíte Bladepad.

Samotný ovladač má svou vlastní baterii, a proto nebude vysávat energii z vašeho smartphonu. Navíc je propojen s iPhonem skrze úsporné Bluetooth 4.0. Součástí balení je také dvojitý kabel pro nabíjení Bladepadu i iPhonu současně. Nyní se již podívejte na video od tvůrců tohoto celkem zajímavého rozšíření.

Tento projekt na Kickstarteru shání 55 000 dolarů. V současnosti překonal hranici 12 500 dolarů a do konce mu zbývá 18 dnů. Asi si říkáte, na co potřebují takto malou částku, když je jednodušší si od někoho půjčit. Tvůrci vysvětlují potřebu těchto peněz tím, že potřebují finance na dokončení příprav pro masovou výrobu, dokončení SDK a rozeslání několika kusů herním vývojářům.

84c9b3010b1ee91efa6e5c5c80565fbc_large

Na druhou stranu se z Kickstarteru stává centrum upozornění na projekty, které mohou mít svou budoucnost. Takže je možné, že i Bladepad se zde nachází jen kvůli tomu, aby na sebe upozornil, což je celkem jasné. Otázka je, jestli se mu podaří dostat dané rozšíření do masové výroby. Co myslíte? Bude mít Bladepad úspěch?

Zdroj: kickstarter.com, bladepad.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat