ZTE má jako první žolíka s Jelly Bean!

ZTE má jako první žolíka s Jelly Bean!
2012-07-24T08:29:53+02:00
• 24. 7. 2012

Pokud jste čekali, že první zařízení s nejnovější verzi Androidu 4.1 Jelly Bean bude například od Samsungu, HTC, LG, Sony nebo Huawei, tak jste úplně vedle. Společnost ZTE, která nemá nic společného s firmou Google a jejím Nexusem, představí v nejbližší době aktualizaci pro model N880E, který tak bude jako jeden z mála patřit do party zařízení, jejichž operačním systémem bude Android Jelly Bean.


Čínské ZTE se chlubí, že zařízení nabídne působivý výkon díky dobrým vztahům s Googlem, což je jednoznačně pozoruhodná událost. Ale co tedy ve skutečnosti nabízí model N880E mezi hlavními specifikacemi?

Jeho prodej byl zahájen v květnu a nabízel Android ve verzi 2.3 Gingerbread. Zařízení o rozměrech 119 mm x 61 mm x 10,4 mm a hmotnosti 130 gramů je dále vybaveno pouze jednojádrovým procesorem Qualcomm taktovaným na 1 GHz, 512 MB RAM, 4palcovým WVGA displejem, 3,2MPx fotoaparátem, 4 GB rozšiřitelné paměťi a 1650mAh baterií.

Zdroj: GSMArena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat