Zachrání RIM chystaný Curve 9310?

Zachrání RIM chystaný Curve 9310?
2012-07-12T13:06:41+02:00
• 12. 7. 2012
3

Verizon, mobilní operátor ze zámoří, ve spolupráci se společností RIM představí v nejbližší době nový komunikátor BlackBerry Curve 9310. Může ještě takové průměrné zařízení v tak špatné době, se kterou se společnost RIM potýká, zachránit firmu a její rozpočet? Nenechte se vyvést z míry a sledujte bližší informace.

Zatímco celý trh netrpělivě očekává příchod nové platformy pod označením BB10, firma RIM ještě stihne vypustit na trh nový Curve 9310, jehož hlavním lákadlem by měla být především cena. Nejvýhodněji bude pochopitelně k sehnání u společnosti Verizon za pouhých 50 dolarů (1 035 Kč) při podpisu smlouvy na dva roky.

Kromě ceny nabídne i mnoho sociálních funkcí, které mají být u tohoto modelu silnou stránkou. Kromě typického Facebooku a Twitteru objevíte mezi aplikacemi i nové Social Feeds, umožňující uživatelům posílat jeden status na všechny vybrané sociální sítě, vést své RSS a sloučit všechny své přátele do jednoho velkého chatu.

Dále obsahuje 2,44palcový displej s rozlišením 320 x 240 pixelů, stejně tenké provedení krytu jako u Curve 9320, Blackberry OS 7.1, 3,2megapixelový fotoaparát a rozšiřující slot pro paměťové karty typu microSD.

Curve 9310 bude prvně možné objednat pouze prostřednictvím online obchodu Verizonu, a to 12. července. Ostatní zájemci se dočkají v několika dalších týdnech.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Já třeba Fb nepoužívám vůbec a jsem maximálně spokojený a nějaká integrace mi může vlézt na záda. Nechci, nepotřebuji.

těsná integrace sociálních sítí bohužel nepomohla ani WindowsPhone. A je to škoda – přes polovinu lidí s WP (uživatelů FB, twitteru, linkedin) totiž ani netuší, že WP umí spoustu těhle věcí a nemají je aktivované. Používají samostatnou (pomalou) aplikaci.

omg zase to samé rozlišení… to teda nevím, co tímhle zachrání, když je to prakticky stejný, jako 9300, 9360 a pak ty nižší modely bez foťáku

navíc u nás opět cena půjde přes 8k, takže není co řešit :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat