Sony chystá nový Walkman

Sony chystá nový Walkman
2012-07-18T14:47:13+02:00
• 18. 7. 2012

Sony F800, jak je novinka značena, bude nový multimediální přehrávač, který po dlouhé době nahradí řadu Z. Potěšující zprávou je uvedení na trh s již nainstalovaným systémem Android Ice Cream Sandwich. Nabídne standardní výbavu připojení pomocí Wifi nebo Bluetooth. V prodeji budou verze s úložnou kapacitou 8 až 32 GB. Telefon vydrží 4,5 hodiny přehrávání videa a jako nová vlajková loď bude stát přibližně 328 dolarů. Dostupný bude v jedné barevné variantě, a to matné černé.

Pokud nejste s touto specifikací spokojeni a omluvíte několik nedostatků, je tu pro vás řada E. Ta se může pochlubit především širokou škálou motivů a barev. Chybí jí však jakákoliv bezdrátová komunikace. Tu může pak nabídnout model Walkman S770BT s Bluetooth, který bude mít stejné specifikace jako série E. Na trhu se objeví, včetně řady F, v co nejbližší době. Cena horšího modelu je 125 dolarů.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat