Samsung představil nový Galaxy Chat s QWERTY

Samsung představil nový Galaxy Chat s QWERTY
2012-07-08T09:17:55+02:00
• 8. 7. 2012
18

Samsung nezapomíná ani na fanoušky, kteří pro dlouhé psaní rádi využívají hardwarovou QWERTY klávesnici. Už brzy si budou moci pořídit tuto žhavou novinku, model Galaxy Chat, který klávesnici doplňuje dotykovým displejem a systémem Android.

Nově představený Galaxy Chat je důkazem toho, že není potřeba mířit jen na uživatele 4,8palcového Galaxy S3, ale je možné zaujmout i 3palcové pisálky.

Samsung Galaxy Chat nabídne:

  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Nástavba ChatON – zaměřena na komunikaci a sociální sítě
  • Rozhraní TouchWiz UI
  • 3palcový QVGA displej
  • Tloušťka 11,7 mm
  • Úložný prostor 4 GB – rozšíření až na 36 GB pomocí microSD karet
  • Bluetooth 3.0
  • Wifi 802.11n
  • 2MPx fotoaparát

Pro celou Evropu by měl být představen na trhu ještě tento měsíc ve Španělsku a případní zájemci se můžou těšit na přijatelnou cenu, o které se prozatím jen dohaduje. Poté bude následovat Latinská Amerika, Střední východ, Jihovýchodní a Jihozápadní Asie. Do budoucna Samsung počítá také s verzí LTE.

Zdroj: Techradar.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Ach jo,..Vzdy kdyz ctu tyto vicemene zasvecene diskuze,jsem rad ze mam stale funkcni svoji Nokii E61i.Je to sice nevzhledna placka,ale ma uzasny a hlavne veliky display.Procesor ma „jen“nejakych 220 MHz ale s Operou je rychly az beda,videa se netrhaji,vse se uklada a naopak rychle objevuje jak ma.Co tento telefon vsechno umi nema smysl zde psat-v dobe sveho uvedeni to byla jiste spicka-Nokia od te doby nevyrobila tak skvely mobil s HW qwerty klavesnici.Skoda!E5 ci 6 jsou jiste lepsi napr.ve fotaku,ale maji prtavy displey a to je rozhodujici.Ostatne tuto poznamku pisu taky z teto Nokie E61i a ctu i pohodlne vse na Mobilmanii.

A hlavně 2,4 palcu dysplej je na prohlížená netu fakt málo u té E6. Al ejinak sem sní spokojen ale to co mi nabízí E6 mi nabídne i tohle má výkonejší HW a lepší foták nechci protože ten foták nepoužívám nepovažujiho za kvalitní. A pokud nasadí nějakou rozumnou canu a rozumnější barvu než bílou tak to vyměním ktomu co od telefonu chci já to mi splní

LiberaleMiguel

9. 7. 2012, 20:41

uf, tady neni pomoci :-)

E6 se FP1 nedočká tam mělo být. A hlavně Andriod má tuny aplikací kdežto OVI je jen semeniště sw odpadu.

Jde mi qwerty klavesnici, Android a ne moc velkou cenu doporuč něco jiného :-) Nokia Belle ma tolik much a E se FP1 prý nedočká tak co mám dělat.

LiberaleMiguel

9. 7. 2012, 17:17

vazne bys byl schopny vymenit E6 za tendle low-endovy smejd ? To snad nemyslis vazne ?

Aha už to vidím ale včera když sem jí hledal tak mi vyskočila cena 8 000,- proto ta reakce. A větší displej no dobře no není to 3″ ale 3,1″ to je skutečně vetší :-D jakýkoliv foták v mobilu je horší a baterka no jde o to zda také déle vydrží silnější baterka ne vždy znamená delší vydrž už sem se stím ne jednou setkal:-) opravdu jediné co ta Motorola má skutečně lepší je Gorila glass a led diosda co snad funguje i jako svítilna. Pokud bude ten Samsung do 3 500,- bude mně zajímat pokud bude dražší nechám si svojí E6 :-)

druh8472: Pro+ stojí lehce přes 4k – nezdá se mi, že by byla drahá jako čert ;) a obávám se, že Samsung nasadí cenu tohoto telefonu někam mezi 3-4k a to je pak nazváženou, jestli do něj jít jen kvůli ICS – jinak má horší a menší displej, horší foťák, slabší baterii – vlastně vyjma systému nevidím ani jeden parametr ve kterém by Samsung by lepší.

No tak Motorola Pro+ je zajímavá ale drahá jak čert. A jednojádro s Anroidem 2.3 jediné zajímavé je Gorrila glass a led přisvětlení jinak je to horší telefon než tohle ale za dvoj neli trojnásobnou cenu. To už je zajímavější ten tvůj Fire ale pro mně Motorola byla zajímavá v době Star Tecu, Razru, Amia a podobně od té doby jsem od Motoroly nenašel jediný telefon co by mě nějak uchvátil nebo aspoň zajímal.

No já nevím… Kromě ICS to o nemá o nic více než Motorola Fire, která se prodává za cenu kolem 2,5k, takže pokud Samsung nasadí cenu 3k+, tak to asi moc prodejné nebude.
Jinak pro zájemce o qwerty telefon na Androidu doporučuji kouknout na Motorolu Pro+

Obrovská škoda, že to nemá lepší foťák s bleskem. S takovým bleskem, který půjde normálně rozsvítit a používat jako malou svítilnu. Pak by to byl telefon přesně pro mě, takhle zůstanu u své staré dobré E72 :)

Mně se to líbí mám Nokiu E6 a ná HW klávesnici nedám dopustit sice sem si nato musel chvilku zvikat ale jinak super neměnil bych jen mně štvě že to má malý dysplej což tady je o něco větší a ktomu s androidem takže super a pro mně z amně když by tam fóták nebyl tim líp mobil nikdy neudělá pěkný fotky ale blesk nebo spíš svítilnu bych uvítal uvidímě cenu ale mě se líbí a a po dlouhých 10 letech asi i já zdrhu Nokii.

Šetřit se musí a každý nemá na to,aby si koupil nabušený telefon….ale proč nevyrábí výrobci tuto variantu i např. s 5 MPx foto plus blesk. To je problém i u dualsim i odolných mobilů. Kde jsou časy,kdy Siemens měl v nabídce topmodel S45 a odolný ME45 s podstatě stejnou výbavou !!!

Byl jsem zastánce HW klávesnice, ale u takovéto malé (konkrétně jsem zkoušel asi týden HTC ChaCha) se mi psalo mnohem hůře než softwarové. Tlačítka měly poměrně tuhý chod a bylo namáhavé je stlačit. Navíc nebylo možné měnit rozložení klávesnice (přepínání např. na numerickou apod.), nebylo možné si otočit telefon na šířku na něco psát a využít displej přes celou plochu telefonu v době, kdy nic nepíšeme. Aneb na mobilu s 3.7″ displejem a softwarovou klávesnicí jsem psal mnohem pohodlněji a rychleji. Takže po týdenní zkušenosti (což myslím na alespoň částečné zvyknutí by mělo stačit) bych do takovéto klávesnice jen tak nešel.

2. Petr Louda – jo je, protoze tento mobil by musel nejprve nejaky solidni snimac a ne odpadovy zmetek jen na zaplacnuti diry na zadech telefonu. QVGA displ. je taky vodvar z roku 2005,uz tady nema co delat… jak bude cenou nad 2000kc,tak je to neprodejna sunka.

neilz: Já vidím výhodu HW klávesnice hlavně ve větší ploše displeje na editaci dokumentů. Pokud někdo píše jenom textovky nebo krátké maily, tak ho to asi moc nenadchne, ale já třeba na telefonu píši poznámky ze schůzek (nemusím tahat notebook) a třeba editace pomocí Ctrl+B, Ctrl+C/Ctrl+V je k nezaplacení!

Je to opravdu tak těžké dát do toho telefonu blesk?

nekdo si to asi koupi ale ja uz bych do HW klavesnice nesel, SW je mnohem rychlejsi na psani

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat