Nový LG telefon s tím nejlepším co LG dokáže nabídnout

Nový LG telefon s tím nejlepším co LG dokáže nabídnout
2017-11-09T20:30:41+02:00
• 10. 7. 2012
2

LG je už nějakou dobu považováno za druhořadého androidího výrobce, kterému se sice podařilo prodat více než 3 miliony LTE smartphonů, nízký profit a průměrné prodeje však naznačují, že se firma více a více propadá, a tak jí nezbývá než pořádně zabrat a přijít s plánem, který jí pomůže prorazit na velmi konkurenčně náročném trhu.

Do čela vývojového týmu se tentokrát postaví předseda LG Electronics Koo Bon-moo, jenž už v minulosti kritizoval tendenci využívat málo vlastních kvalitních součástek a místo toho je prodávat ostatním výrobcům. Jeho plánem je právě tohle změnit a postarat se, aby se novému smartphonu dostalo těch nejlepších součástek, jaké LG dokáže vyrobit.

Tento momentálně ještě neznámý telefon má být podstatně zlepšeným LG Optimus 4X a má obsahovat velmi zajímavý hardware. Podle všechno ho bude pohánět výkonný čtyř-jádrový procesor, o požitek z fotografování se bude starat fotoaparát s více než 10megapixelovým rozlišením a LG jej chce představit v září tohoto roku. Více informací o tomto modelu momentálně není k dispozici.

Co myslíte, pozvedne nový model LG ze zapomenutého hráče na firmu znovu konkurující ostatním výrobcům, jako je Samsung nebo HTC?

Zdroj: Android Authority

Zdroj:

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Plachý

Blázen do mobilního života, Androidu, Google a HTC. Fanatický anti-fanatik marně se snažící o rozšíření objektivity. Na Dotekománii si od něj většinou počtete o Androidu, soudech, patentech a hrách. Také jej můžete nalézt na FI Masarykovy Univerzity, kde svadí nekonečný boj o vývojářskou budoucnost.

Komentáře

Přesně… dokud LG nezlepší podporu nebude stále dobrý pro uživatele a ti dají přednost raději Samsungu, který je na tom mnohem lépe… Sám mám LG Optimus 2X. Je to skvělý telefon, dobře zpracovaný a výkoný. Zabíjí ho ale Android 2.3, mám sice CM7, ale dokud LG nevydá ICS tak ani CM neudělá pořádnej CM9 pro O2X (zkoušel jsem současné verze, ale chybí jim akcelerace medií, protože nejsou drivery)… LG telefony dělat umí, ale neumí se o ně starat a to je ten zásadní důvod, proč jsou druhořadí

U LG nejde ani tak o hardware, ale software…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat