Nový iPad Mini bude vyráběn v Brazílii!

Nový iPad Mini bude vyráběn v Brazílii!
2012-07-09T10:56:03+02:00
• 9. 7. 2012

Již jsme vás informovali o bližších specifikacích, které bychom měli očekávat u připravovaného iPadu ve zmenšené verzi. Nyní se ale ven dostávají informace, hovořící o jeho výrobě, konstrukci a více tak zkreslují existující poznatky, což napovídá k souboji mezi Nexusem 7 od Googlu a Kindle Fire od Amazonu.

Japonský server MacOtakar získal zprávy od spolehlivého zdroje z Číny, které hovoří o ukončeném testování tabletů na CNC strojích v Číně, následném přesouvání výroby do závodu Foxconn v Brazílii a zahájení celé výroby začátkem září.

Dále potvrzuje zmiňovanou úhlopříčku displeje se 7,85 palci, který je obsažen v těle podobnému spíše iPodu Nano třetí generace než zmenšenině iPadu. Existující prototyp má údajně stejnou výšku jako Googlem oznámený Nexus 7, jen jeho šířka je o něco větší. Tloušťkou by měl konkurovat Kindle Fire od Amazonu, proto se dá tento rozměr přirovnat k iPodu Touch.

Podle zdroje existuje seznam dopravců, kteří by měli dostat zařízení přednostně, aby neměl každý současný prodejce iPadů přístup k tomuto zařízení ihned při startu prodeje. Nakonec potvrzuje fakt, že společně s novým iPadem bude představen i dlouho očekávaný iPhone 5.

Zdroj: Appleinsider.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat