„iPhone 5 zostudí Samsung Galaxy S3“, ozývá se z Foxconnu

„iPhone 5 zostudí Samsung Galaxy S3“, ozývá se z Foxconnu
2012-07-03T10:21:41+02:00
• 3. 7. 2012
64

Generální ředitel společnosti Foxconn Terry Gou na výročním zasedání akcionářů údajně vyzval počkat si na zahájení prodeje nového iPhonu 5. Dodal také, že nová generace iPhonu bude potupou pro Samsung a jejich Galaxy S3.

Terry Gou pochopitelně neprozradil žádné podrobnosti o připravovaném iPhonu. Pro deník China Times však řekl, že jeho celoživotním cílem je porazit Samsung. Také proto během setkání oznámil dohodu o založení společného podniku s japonským gigantem ve spotřební elektronice, společností Sharp.

„Samsung má své záznamy o konkurentech,“ řekl Terry Gou.

Generální ředitel Sharpu řekl, že umožní Foxconnu porazit Samsung do tří až pěti let. Terry Gou dále uvedl, že nové partnerství pomůže Foxconnu zvýšit jeho konkurenceschopnost v oblasti podnikání s displeji. Foxconn údajně získá 46,5 % akcií jednoho ze závodů Sharp, který je zaměřený na výrobu LCD panelů. Terry Gou také zmínil, že tento závod má exkluzivní smlouvu se společností Corning (výrobce tvrzeného skla Gorilla Glass) a konkurenti tak nebudou muset dostat objednané díly na svá zařízení.

Zdroj: Ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

bobik123456789

27. 9. 2012, 22:48

iphony byli dobre mobily ale uz ma blbe aplikace svoice od samsungu je lepši než siri od applu samsung valcuje apple protože nezpracovali na iphone 5 nedali mu nic žadne nove aplikace ted je samsung lepsi.

osobniblogcz

30. 8. 2012, 22:57

Nějak na ten telefon čekáme a kde nic tu nic. Stejně už to nebude taková mánie. Jednak se Apple chová jako Nokia kdysi. Kupa věci, která je samozřejmostí jinde tak na Apple nepůjde, ale možná se necháme překvapit.

Apple – zisk v 1Q 3x vyssi ako Samsung v 1Q a zhruba 2x vyssi ako Samsung vo svojom rekordnom 2Q. Takze O nejakom drteni nemoze byt teda ani reci , aj ked Samsung urcite nerobi zlu politiku.

Priznajme si ze S3 ka sa predava dobre hlavne kvoli tomu
ze HTC One X , Xperia S nemaju slot na kartu a bezia na zastaralom procesore (45nm) , bez moznosti vymenit baterku.

A Novy Razr Maxx , LG 4x , Ascend este niesu na trhu.

Nevím co komu vyhovuje ale důležitý pro mě je že u ios mi vůbec nepadá systém hned se vše otevře bez nějakejch trapnejch animací a hlavne že u jabka nepadá tolik cena jako u samsungu .

57: zalohuje to nastaveni, aplikace, a i soubory uvnitr aplikaci. Hudbu, filmy netusim, ale daj se stahnout zdarma zpet, pokud jsou legalne. At tak jako tak mam je pres time machine v Macbooku zalohovany.
Kazdopadne je dobre vedet, ze i Android pokrocil v synchronizaci.

Když se podívám na samsungy každý je jiný když se podívám na to vaše jablko tak jeden jako druhý jen střeva se mění udělali jeden dizajn který se za roky nezměnil tečka.

Mě jen těší,že podíl Android vs. iOS vyhrává jasnou převahou Android a to drtivě 59% ku 23%. Donedávna jsem proti Jablku nic neměl,ale to co předvádí v poslední době (taktika když nemůžeme porazit čestně začneme podvádět skupováním know-how a soudit se) mě celkem o mnoho vyšší podíl Androidů těší a přál bych Apelu aby šel do kopru !
Jejich iCokoliv bych si už jen z tohoto důvodu nekoupil.

Jasný, i ios apple ID, u androidu google účet. Funkčnost v podstatě stejná. U ios je icloud, u androidu google drive (dříve docs).
To s tím aktuálně používaným zařízením, to mě taky štve, že to zvoní na více zařízeních. Např. přečtený email samozřejmě zmizí automaticky ze všech nepoužívaných zařízení po přečtení na jednom z nic.

To s tím zálohováním na icloud myslíš jako kompletní image celého zařízení? To je šikovné.

55: věřím, že to lze i na Androidu, na iOSu to funguje hladce treba v tom smyslu ze nastavis icloud id a heslo je stejny jako k uctu do itunes a dal uz se o nic nestaras. Vsechno funguje, nastavujes jen minimalne resp. Spis jen nastavujes kdyz neco nechces syncnout, protoze v defaultu ti Apple nastavi sync vseho. Ja treba nesynchronizuju fotky pres foto stream a pouzivam jinej ukolovnik nez Appli. Synchronizuje to i treba imessages mezi ipadem macem a iphonem vlajecky mailu napric zarizenim. Sync u apps tretich stran je treba v tom, ze v goodreaderu mam pdfko se smlouvou v iphonu, hodim to do icloud slozky( mam nastaveny sync jen v ni) a vecer otevru ipad a uz je to tam) opet nic nenastavuju. Nepotrebujes pak zadny usb flashky. Zaloha na icloud pak funguje automaticky kazdej vecer: ses na wifi a zarizeni zapojis do el. site. Behem vecera se zazalohuje.
Dalsi vec: obsah apky stahnes na jednom zarizeni a mas je vsude, muziku stahnes a mas vsude kde chces, filmy, podcasty. Nahodou si omylem vymazes jedno album( vsude ) nevadi, stahnes zdarma z itunes, pac uz si ho jednou koupil.
Ios 6 ma prinest jako vyhodu ze se ti ozve upozorneni jen na aktualne pouzitym zarizeni a jedna stara upominka nezvoni na x zarizenich najednou ( tady si ale nejsem jistej implementaci).

Pokud se ale bavíme o Google a Nexus telefonech, tak tam je taky výtečná provázanost hw i sw (respektive odladěnost).
No a sync kontaktu, kalendáře, poznámek, záložek, otevřených web stránkách v jednom a na druhém zařízení (např. mám něco otevřeno na pc, tak mám možnost pokračovat na mobilu – ovšem pouze pro Chrome prohlížeč – klik na jiná zařízení a ukážou se ti všechny záložky otevřené na různých zařízení – např. tablet, home pc, telefon, atd), kompletní nastavení desktopového Chrome (tzn. vše co mám doma v chrome na pc, mám i v mobilu – záložky, historii, historii hledání, atd), instalace aplikací z marketu přes pc, soubory co dám na desktopu do google drive mám okamžitě v telefonu, automatická obnova aplikací z marketu při výměně zařízení, tak všechno toto a x dalších věcí na který si nevzpomenu je vlastnost všech android telefonů obecně, ne jen Nexusů. Jediný co nevím co si představit je to souborů v aplikacích – tím je myšleno třeba savy v hrách? To je na androidu uloženo přímo v paměti telefonu a pokud chci, tak ten save můžu překopírovat do druhého zařízení pomocí mass storage (jistě auto sync je stokrát pohodlnější a lepší, ale nějakým způsobem to taky jde…).
Rozdíl je pouze v tom, že u ios se tomu říká icloud, ale u androidu to nemá žádný název, prostě synchronizace skrz google účet, kde tyto informace jsou zanesené.

Nevím na kolik je co více pohodlné/lepší, páč s ios nemám zkušenost od doby icloudu. Nicméně princip mi přijde stejný a říct že je něco hladšího, tak nevím co si pod tím představit :-D prostě na androidu to funguje. Co více chtít?

Ale zas uplně pravda to není, HW Applu dělá z velký části Samsung. Na druhou stranu Samsung si dělá sám HW a SW(bada) a nevím, jestli to je zrovna hitparáda.

51: no napriklad to, ze HW i SW dela jedna firma a tak je vse optimalizovany na par zarizeni, vse funguje relativne hladce. Minimalni fragmentace atd.
Pomoci iCloudu si navyknes na hladkou synchronizaci kontaktu, kalendare, poznamek, souboru v aplikacich(podporuje to i 3rd party apky) sync zalozek v Safari, syn rozectenech clanek pres Reading list. Proste takovy maly zbytecnosti, ktery zacnou chybet az kdyz je nemas. Vim, sync lze provazat i na jinejch platformach. Ale tak hladce to proste neumi, nebo aspon zatim ne.

Říkám si mrknu sem je tu řeč o Apple i Samsungu to tu bude zase veselo. No jasan, hafo trotlů z obou táborů si honí trika kdo, že prý to má lepší hračičku na honění ega. Rozumný názor aby tu člověk pohledal. Je jedno co máte za founa, pokud máte v makovičkách nakakáno super hyper hračka to nezachrání.

attog: chci se jenom zeptat jak myslíš provázanost hw a sw?

Nesmyslný nadpis článku, není z něj jednoznačné kdo koho zostudí.

42. iOvce většinou nepřemýšlí o switchnuti, jakmile me jiny vyrobce nabidne provazanost hw a sw, milerad switchnu, ale zatim jaksi neni kam..
s iosem ale uz dlouho nejsem spokojenej, mohl by byt mnohem dal nez je.. a ios 6.0 je vtip dne. to neni upgrade ale downgrade :) a to si mysli spousta jabkaru.

35: 1. Uznavam ze aj ini vyrocovia vedu sudne spory, ale mam taky dojem ze s tym zacal apple.
2. Ak nesuhlasis s mojim nazorom je to ok, kazdy ma pravo na svoj nazor. Ale tvoje nadavanie si vyprosim, a ak ti vadi ze som pouzil slovo iOvca tak sa hlboko ospravedlnujem ze som urazil clena jablkoveho klubu. A tym, ze vyjadrujem vlastny nazor zo seba blbca nerobim (to skôr ty svojim nadavanim).

40: zazraky samozrejme necekam :) nenapada me,kam co posunout…i proto jsem zvedav,zda se neco noveho NAHODOU neobjevi…ono 4s funguje vice nez dobre :)
jak pisu,jsem zvedavej na design a materialy…

42: Zrovna attdog jako jeden z mála co se tu zastává Applu, tak poskytnul rozumné argumenty. Ostatní Applisti tu říkají nesmysly, stejně jako někteří „androiďáci“.

Co se týká nadcházejícího iPhonu, tak to jistě nebude žádné ořezávátko a jistě to bude telefon s dobrým HW skvělou technikou zpracování a slušnou výbavou. Ovšem pouhé nasazení technologií které už mají jiné telefony určitě SGS3 nezostudí.

Gloe: Ne každý musí být špičkový odborník aby viděl, že na Apple se zlobí postupně víve a více lidí. Jinak to na co narážíš, to není vyhraný soudní spor, ten opravdu velký byl akorát v německu, kde Samsung prohrál a musel změnit svůj tablet. Tohle co udělala ta jedna soudkyně, to je pouze předběžné opatření zákazu prodeje. A v konečném důsledku se může i obrátit proti Applu (nepravděpodobné ale možné).

APPLE ztrácí oproti předchozím letům. Ale jeho obrovská výhoda je IOS a velmi dobrá odladěnost, kterou bohužel Android moc neoplývá. K tomu přidejme pověstnou kvalitu výrobků a výtečnou propagaci, takže úspěch je velký.
Samsung bohužel musí používat Androida a to je částečná piha na kráse.

38.attog: Jo pravda, takovejhlema praktikama a spousta dalsima vecma znemoznujici prestup ke konkurenci si apple drzi misto na trhu

Lidi nebudte najivni, on jen dostal velkou krabici s vinem :)

@attog No38

ty jses proste vzorova iOvce. tečka.

35. Ve stejném sporu Apple někde vyhrál, někde prohrál, tak že si vyber. Apple Samsung žaluje za zakulacený rohy, Samsung Apple zase za technologie, kterou mu Apple ukradl bez toho, aby zaplatil, tak bude platit teď.

37: nečekej žádný zázraky.. ať pak nejsi zklamanej. já čekám mírně upravený 4Sko

Napřed se mi chtělo napsat čím ho bude drtit? Ale když jsem se dočetl, že android končí s flashem, tak už si tak jistý nejsem. S3 jsem koupil hlavně kvůli tomu a paměťovce. A když dají větší paměť ….

Houby kult ovci okolo Apple, je to jinak, sice mozna je par trumberu, co si kupuju Apple jen kvuli znacce,ale hlavni duvod je EKOSYSTEM.
Kdyz mas od Applu vsechno, tak to proste funguje lip, nez kdyz mezi to vecpes treba SGS3, proste provazani s iCloudem funguje. To je cela ta zahada. Tuhle jsem chtel prejit jinam,ale nakonec jsem si to rozmyslel, protoze nikdo nenabidne tak pohlodlne fungujici Ekosystem a sluzby provazane napric celym HW (Notas, tablet, smartphone), proste kdo tohle jednou zacne pouzivat tezko se mu odchazi a kdyz tak za cenu kopletniho switche, driv nebo pozdejs.

Pro nekoho kdo ma jen iphona a PC to neni, ten tohle dilema neresi a priste muze fungovat Android+PC.

taky doufam,ze bude iP5 povedeny…
jsem zvedav na design a s jakymi materialy apple prijde,zda se zvetsi displej (ani neni moc treba…) a vlastne kam se to posune,kdyz iP4s byl jen takovy mezikrok :)
co si budem rikat,hardware moc nezajima,stejne je ten telefon plynuly a ma temer vse…spis se doplni NFC a to je vse…
mno,uvidime…preci jen,apple od uvedeni urcuje smer,tak doufam,ze novy iphone bude opet neco zajimaveho :)

34 prosimte radsi si to nech pro sebe protoze ze sebe delas blbce, myslis si ze je apple jedinej kdo nekoho zaluje ? ses naivni, jen se o tom pise protoze KAZDYHO zajima apple a ne nejaky noname firmy, soudni spory sou jen hra o nicem,firmy si tak vyrovnavaj prevahy (je to jak postuchovani v lavici coz ty podle komentu urcite znas) a vsechny se zaluji jen se o ostatnich nemluvi tak ty hlupaku prestan narazet na neco o cem vis velky… lidska blbost nema hranic a tady mas o tom dukazy kazdej den

34. „A ako tu už bolo spomenuté, trhu pomáha zdravá konkurencia, nie trápne súdne spory…“

Tady je zase řada ekonomů a managerů rozumějících řemeslu :D Kdybyste vy všichni (nebo alespoň jeden z vás) měli pravdu v tom, co pomáhá trhu a jak to vše funguje, rozhodně byste nevysedávali tady, ale hrabali prachy na důchod ve 30.

A co se týče toho, jestli má nebo nemá pravdu na základě soudních procesů tak k tomu jednak jo, použil jsem tom, protože se mi to hodí a jednak jo, soudce mu dali za pravdu.

30. Myslieť si, že Apple má pravdu len preto, že vyhráva? To je trochu naivné.
A ako tu už bolo spomenuté, trhu pomáha zdravá konkurencia, nie trápne súdne spory, kde žaluje Apple Samsung zato, že jeho obdĺžnik sa podobá jeho obdĺžniku. Apple mi bol donedávna ľahostajný – nemal som vśak jeho výrobky hlavne z princípu predraženosti. Ale momentálne sa mi Apple hnusí, začo môžu trápne súdne spory. Aj tak stále platí, že každý si kúpi to čo mu vyhovuje. Niekomu viac vyhovuje Android inému iOS, niekomu menší displej v kovovej „schránke“, inému plastová „placka“. To však neznamená, že niečo je vyslovene lepšie ako druhé. Takže pri čítaní niektorých komentárov iOviec som sa musel zasmiať.

Neero16 porad lepsi nez tvoje 16 :D

Tady je zase zamindrákovanejch androidistů… Proboha šáhly vám na vašeho poloboha SGS3 tak rychle prskat a kopat okolo sebe. Před x lety byly na diskuzích nejhorší komunity linuxu a apple ale komunita okolo androidu je hravě strčila do kapsy.

Nejvic me tu bavi ty blbeckove co pisou jak je apple osklivej ze nekoho zaluje, bud ste opravdu tak blbi a neinformovany nebo se s tema vasema samsuntama z PET lahve bojite ze ste vyhodily prachy uplne zbytecne za kram na kterej si za 2 mesice uz nikdo nevzpomene protoze vsichni budou mluvit o revolucnim iPhonu

Nesahá ani po kotníky? Co to je za silácký řeči? Co si takhle porovnat počty prodaných kusů koncovým zákazníkům iPhonů a Samsungů řady Galaxy S. Korejci jsou děcko ještě v plenkách.

Ale zpátky k článku. Jo, je fajn, že opět sem dáváte článek snad víc jak měsíc starej. Akuálnost hadra…

A Vaše nadávky by měly směřovat do Foxconnu, ne na hlavu Applu, ten to neprohlásil. Tem se radši soudí a evidentně má pravdu, když více méně pořád vyhrává. Fuck yeah!

Ježíš tak ať klidně zostudí, vždyť o to přece v tomhle odvětví jde…nebo tady snad někdo chce aby to stagnovalo? Jedině dobře pro vývoj celého trhu, kde funguje zdravá konkurence a ne soudní spory.

Ach ti malověrní Iphonisté – to je spíš známka toho, že se Apple začíná chytat stébel, ale přitom si svým jednáním, nechutnými spory, kecy a žalobami řeže vlastní větev – jen ať se chvilku ještě naváží do Samsungu a jiných a za chvíli nebude mít kde vyrábět ten svůj „krempl“ – ono je šíleně praktické a úžasně na výši udělat skleněný záda telefonu, který popraskají při sebemnším pádu na tvrdý povrch – on ten plast a polykarbonát je strašnej odpad, hlavně že se z něj dělají kryty kokpitu stíhaček a spousta jiných strašně „neodolných“ věcí. A to když tu někdo napíše, že Samsung „obšlehl“ něco od Applu, tak evidentně není schopen používat selský rozum – kdyby něco totiž obšlehl muselo by to vypadat opravdu stejně a to ani iP 4S a SGS 1 rozhodně nevypadají a mimo jiné chytráci chtěl bych vidět jak jinak by jste chtěli stvořit dotykový telefon a v jakých tvarech. Vždy to bude obdélník s displejem buď s tlačítky nebo bez!!! tak konečně začněte trochu používat vlastní rozum a nepapouškujte tu furt jen jabko – je to nudný
Mimochodem – kdy si Apple vyráběl pro svůj iPhone svůj vyvinutý HW – odpověď je jednoduchá nikdy. nechává si vše vyrábět na zakázku mimo jiné i u Samsungu, LG atd.
Místo toho aby se Apple opravdu věnoval inovacím a pokroku , po odchodu Jobse se akorát věnuje nechutným soudním sporům. – A to na mě působí jako totální zvrácení původních hodnot společnosti a ne rozvoj a pokrok.
Nechápu co je na Androidu tak strašně špatné a co na iOS tak úžasné – naopak Android mi vyhovuje maximálně po všech stránkách s iOS mi naopak nevyhovovala ta „inuitivnost“ až příliš svázaná svojí vlastní logikou.
Co mi vážně leze krkem je dělat modlu ze zboží na které na západ od nás všichni pohlížejí jako na spotřební materiál a je úplně jedno jestli je to jabko, Samsung, Nokie či cokoli jiného – být fanouškem značky je vpořádku, ale dělat ze sebe magora a štvát okolo sebe jiný lidi a povyšovat se to mi připadne mimo mísu.

A když se to applu nepovede, tak Samsung zažaluje za to, že má ve slově „Samsung“ písmenko „a“, což už si přeci dávno patentovala firma Apple.

Velkohubé řeči o tom, že Iphone 5 zostudí Samsung Galaxy S3 navíc prohlášené šéfem Foxconnu mi přijdou směšné. Je to dětinské. Připadá mi to jako na dětském pískovišti. Ty máš ale ošklivou hračku. Počkej až mi tatínek koupí novou ta bude mnohem lepší než ta tvoje, heč. Na druhou stranu mně souboj Apple a Samsungu nijak netankuje. Až mi odejde můj telefon tak si pořídím nový a je mi jedno co to bude za systém a značku. Hlavně aby mi vyhovoval po všech stránkách.

Naprosto souhlasim s Fire-manem. A je mi nabliti z celeho Iphonu. Oni opravdu nedokazou nic jineho, nez silacky kecat a soudne se ohanet. Konkurence je zdrava, ale takove pakty se nedelaji. Z toho pak vypliva jedine => nemaji zarizeni, ktere by konkurovalo, tak to podchytit jinak. A pojdte do me.

To je zase chytrolínů, Samsung je popravdě v osudě už od SGS1 kterou hulvátsky obšlehl a dělal jakoby nic, ať si vyrábí co chce ono už jen od pohledu je jasné kdo se telefonu věnuje víc při jeho návrhu, výrobě a ne jen strategii nacpat všemožné do jednoho plastového kremplu. Ti co nevidí rozdíl mezi iP4 a 4S jsou politování hodní, poradím je to něco jako SGS1 a 2. U iP5 půjde určitě i o změnu designu a možná i materiálů a i tady bude navrch, neplatím přece jen to co je uvnitř. Nepočítaje levnější telefony tak by se hned vědělo jak je to doopravdy s tím růstem androidu v hi-endu.

to urcite zas pridaji nakou funkci u ktery se zjisti ze ji stejne nikdo nebude pouzivat + budou problem s antenou nebo baterkou…nebo mozna display :D

mobilmaniak82

4. 7. 2012, 8:39

OMG :D mafie ?? :D chlapci, vy se moc koukáte na TV Nova :D

followtrue

4. 7. 2012, 8:35

No mna by skorej zaujimalo ako by to vyslo keby sa ratal len predaj Iphone 4S vs samsung galaxi S3 za určite obdobie to by bolo najobjektivnejsie a tam by sa videlo kto ma aky rast…. kedze samsung ma niekolko telefonou tabletou tv a nwm co este a apple ma len hrstku zariadeni tak mi tto porovnavanie nepride az tak objektivne…

Zda si mi dost ubohe, nicit konkurenciu sposobom zkupenia firiem na suciastky!! Ako vravi Fire-man, to uz hranici s mafiou. :P

To zase bude v diskuzi od duševně slabších krásně naTROLLováno! ;-)

Je celkem jedno kdo koho drtí. iPhone je posedlý kultem lidí a řada lidí si spěchala koupit 4S které krom Siri nepřineslo nic nového, kdyby tohle udělal kterýkoliv jiný výrobce, tak na něj budou všichni řvát, že aktualizaci SW měl udělat zadarmo. Ale když to udělá Apple, ještě mu za to zatleskají a pospíchají utratit své naspořené penízky. Dobře pro Apple, tohle se mu skutečně podařilo a ne jeden prodejce/výrobce mu tohle jistě závidí.
Jakmile vyjde iPhone 5 tak o jeho prodejnosti nerozhodne to, jak je konkurence dobrá a kolik na iPhone 5 bude ztrácet (nebo jaký bude mít náskok). Rozhodne to, jak moc se iPhone 5 bude lišit od iPhonu 4(s).
Kdo si iPhone dodnes nepořídil, zřejmě k tomu má nějaké důvody a ty důvody asi jen tak nezmění, takže mezi novými jich nebude tolik. Takže se bude spíš hromadně upgradovat.

Co mi ale vadí, je, že si nějaká společnost vynucuje smlouvu která jiným společnostem diktuje jak bude vypadat jejich smlouva.
„Musíte s námi podepsat exkluzivitu na gorila glass, neprodáte ho nikomu koho vám neschválíme. Pokud exkluzivitu nechcete, najdeme si jiného výrobce.“ Nechápu, proč bych nemohl mít telefon s Gorila Glass (jiný než iPhone) jen proto, že Foxconn to chce do iPhone. Chápu je to business ale víc to připomíná mafiánské praktiky.

11. Ale hlavně s podívej na ten trend, Apple rostl jen o 88% , zatímo Samsung o 262% , to je třikrát tolik a mnohem důležitější číslo , než to absolutní, ale to jednou pochopíš i ty, myslím, že to bude už na podzim.

Tucnak95 to 95 značí tvé IQ? tak to jo. :-)

…jestliže se budou drtit navzájem tím, že budou vyvíjet a používat nové a lepší technologie, tak je to jen dobře pro nás zákazníky. V posledních dvou letech ale „drtí“ všechny Apple tak maximálně žalobama. Technologicky dnes už značně zaostává…(možná mimo absolutně nepoužitelné šaškárny Siri).

to je jasny ze ho davno drti, kouknete na vybavu S III ma 2. misto a ifoun nejaky 30-ty
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?catcomp=1&catalog=1&itemlist=41494%2c32358

těším se na nový Ishit až budu moct jak vypadá hnusně a jak je k hovnu :D

ono je to spíš naopak, ve spoustě věcí samsung dodnes Apple(foxconn) neporazil a dokud bude používat android, tak neporazí…

A to je podle tebe drtit hošíku? :-) Nemluvě o tom, že v tom jsou započítány telefony typu Samsung Galaxy Ace a podobně? :) Drtit si tedy představuji poněkud jinak.

Prosimtě nekopíruj si tady nějaký článečky ty ťunťo , sis ty čísla poněkud upravil http://www.androidmarket.cz/ruzne/analyza-trhu-chytrych-telefonu-za-1q-2012-samsung-drti-apple-nokia-se-propadava/

To jsou zase řečičky o drcení Apple :))) Jste jako Balmer v roce 2007 ….
7.Geary: Výrazně drtí? Po X letech v květnu překonal: With the 34.5 million Samsung Android smartphones sold ( a 23.9% share), the South Korean manufacturer beat out the 33.1 million Apple iPhones sold (a 22.9% share)….o drcení chlapečku nemůže být ani řeč.

8. Barney93: SGS3 drtí iPhone? iPhone4S? 3/4 roku starý telefon? A na jakém základě stavíš, že jej drtí?

No, co bude, na to si ještě počkáme, ale ze situace, která je, se dá říci, že SGS3 těžce drtí pana iPhona, takže tichučko ve Foxconnu.

Ano Apple kdysi vedl, ale teď už se Samsungem prohrává a to dost výrazně.

Najivní? Ach ta češtin že?

Každopádně proč by nemohli porazit Samsung? Porazil ho Apple a ten ani nedělá hw…

hodně najivní pán

Krom toho, že jsou to trochu včerejší zprávy (poprvé jsem o tom četl minimálně před dvěma týdny), tak chtějí porazit Samsung, z jehož komponent ve Foxconnu ty iPhony skládají? To jdou tak trochu sami proti sobě, ne?

Sebevědomý prázdný prolhaný namyšlenec.

Terry Samsung nikdy neporazíš tak se s tím smiř !!!

Takový řeči slýchám každý rok a pořád nic.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat