IdeaTab S2110: Také Lenovo má svého Transformera

IdeaTab S2110: Také Lenovo má svého Transformera
2012-07-24T10:00:35+02:00
• 24. 7. 2012
9

Asus přišel na trh tabletů s konceptem Transformer a úspěch potvrzují nejen zákazníci, ale i konkurenční firmy, které přichází s obdobnými produkty. Nedávno jsme vám ukázali konkurenta od společnosti Huawei a nyní se v tichosti plíží od Lenova. Nejedná se o představení, ale o tichý začátek prodeje. Poněkud zvláštní strategie…

S2110-hero-ribbon

Lenovo IdeaTab S2110 zaujme hlavně cenou, která startuje na 343 dolarech, byť je udávaná jako akční a dostanete za ni pouze tablet. Pokud budete chtít i dokovací klávesnici, celá kombinace vás přijde na 399 dolarů. Řeč je o 16GB verzi, jestli chcete 32 GB, budete si muset přichystat 375 / 431 dolarů. Po skončení akční nabídky bude koncová cena pro 16GB verzi 449 dolarů (569$ s dockovací klávesnicí) a 499 dolarů pro 32GB verzi (599$).

Displej tohoto tabletu má 10,1 palce a rozlišení 1280 x 800 pixelů (IPS). Dvoujádrový procesor Qualcomm S4 s taktem 1,5GHz je doplněný o 1 GB RAM. Zadní kamera dosahuje na 5 MPx a přední má 1,3 MPx. Tablet disponuje porty Micro-HDMI, Micro-USB, SIM card slot a Audio jack. Samotná dokovací klávesnice již nabídne dva plnohodnotné USB porty, čtečku paměťových karet (3-1), další Micro-USB (pouze pro dobíjení) a dockovací konektor. Tablet by měl disponovat výdrží až 10 hodin a ve spojení s klávesnicí dosáhnout na 20 hodin běžné práce. Samozřejmostí je Android 4.0, který asi povýší na verzi 4.1 Jelly Bean.

Zdroj: lenovo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Předpokládám, že jsi měl na mysli MS Surface. Pokud ti teda jako zatraceně vzdálená budoucnost přijdou 3 – 4 měsíce, tak to asi budeš typ člověka, který neví, co bude příští týden :). Krom toho ten jejich TouchCover je prakticky hotový, s tím už není problém, a navíc oba typy Surface tu skoto jistě budou dřív než nový iPad.

hudecheck: tak Surfer od MS má k prodeji zatím zatraceně daleko:-)

Vtipnější bude až apple příští rok přijde s coverem alá TouchCover s klávesnicí pro Surface :D.

A hele,Applí znak jablko, co pak dělá na stromě? Ježiši dejte už pokoj s tou inovátorskou značkou, plnou obecných patentů.

A hele, Applí SmartCover, co pak dělá na Lenovu?

kolko moze stat taka pamat RAM ? preco tam vsetci pchaju maximalne 1GB ? je mi jasne, ze to je dostatocne, ale neverim tomu, ze by to nejako vyrazne ovplyvnilo cenu, keby bola vacsia…

Nj, pokud by sis to nechal poslat přes Atlantik tak by se ti to nakonec i docela prodražilo – CLO, daň. Tohle bych chtěl nějak obejít – vážně moc pokukuju po Meizu MX na dealextreamu, ale po započtení obou těchto položek se může cena zvednout docela výrazně – minimálně 20%. Asi jediné řešení je když to někdo doveze. A nebo počkat až to bude mít některý evropský prodejce a nechat si to poslat v rámci EU.

LiberaleMiguel

26. 7. 2012, 5:00

no nejlepe mit nejakeho znameho v USA :-)

Nemáte nějáký nápad , jak si to nechat poslat? díval sem se na stránky lenovo Uk i DE a tam ho nemaji a z US obchodu neposílají přes oceán.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat