Huawei ukázal nový MediaPad 7 Lite!

Huawei ukázal nový MediaPad 7 Lite!
2012-07-26T08:02:31+02:00
• 26. 7. 2012
3

Společnost Huawei oficiálně představila nový přírůstek mezi tablety a jedná se o model s označením MediaPad 7 Lite. Bližší podrobnosti o této novince nejsou doposud známy, ale nějaké střípky již vyplouvají na povrch. Pro začátek můžeme alespoň říci, na jaké verzi Androidu poběží a jeho další základní specifikace.

Tablet dostane prozatím Android ve verzi 4.0 Ice Cream Sandwich, ale je jen otázka času, zda nabídne i aktualizaci na nejnovější Android 4.1 Jelly Bean. Displej o velikosti 7 palců nabídne rozlišení 1280 x 800 a záda tohoto zařízení budou celá z kovu. Svým uživatelům také nabídne Wi-Fi připojení, Full HD video, volání pomocí 3G sítě včetně možnosti zasílání SMS a MMS zpráv a zadní fotoaparát, o kterém ještě nejsou známy přesné údaje.

Jelikož původní MediaPad 7 měl dvoujádrový procesor, tentokrát se počítá spíše jen s jedním jádrem. Čínská společnost zapomněla uvést jeho datum vydání, cenu a také na jakých trzích bude dostupný. U ceny lze očekávat rozpětí 100-200 dolarů, což nezní vůbec špatně. Takový čínský Nexus 7 s kovovými zády z iPadu? Proč ne!

Další informace budou pravděpodobně vypuštěny v nejbližších dnech, a to na oficiálních webových stránkách.

Zdroj: Intomobile.com, Talkandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

qwertzuiop9

19. 8. 2012, 17:24

Chyba – lite má 1280×600

hodne pekne… a ta cena tomu dava dalsi plusove body :) jen tak dal. ja jen postradam hezky dok, kam tohle dam a pripojim monitor, klavesnici a mys ( a vsechno prez usb. ne prez bluetooth.

no nevypadá to zle…sice ještě nemám zařízení s androidem, ale nebránil bych se tomuto zařízení….do práce by to šlo…mám doma iPad 1 i 2, ale tohle je skladnejsi… jen bych uvítal jako prvotní informaci výdrž baterie. pro me skoro nejdůležitější údaj. málo co dosáhne na výdrž iPadu….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat