HTC potvrdilo aktualizaci na 4.1 pro One X a S

HTC potvrdilo aktualizaci na 4.1 pro One X a S
2012-07-21T07:15:04+02:00
• 21. 7. 2012
1

HTC po představení nové verze systému Android potvrzuje update pro pár svých vlajkových zařízení. Aktualizace se dočkají nejvyšší modely One X a One S.

htc-one-series-01

Nejdříve se jednalo o uniklou informaci nebo dokonce o spekulaci. Nyní jde o oficiálně oznámený fakt. HTC potvrdilo, že se modely One X a One S dočkají (snad v nejbližší době) aktualizace na Android Jelly Bean. Zde si můžete přečíst oficiální vyjádření společnosti.

„We know HTC fans are excited to get their hands on Google’s latest version of Android. At this point in time, we can confirm that we have plans to upgrade our HTC One X, HTC One XL (speciální verze One X, pozn. red.) and HTC One S to Jelly Bean. Please stay tuned for more updates regarding device upgrades, timing and other details about HTC and Jelly Bean.“

Zatím však nepadlo ani slovo o třetím modelu řady One. One V by se ovšem aktualizace podle posledních spekulací dočkat měl, jen to bude trvat o něco déle.

Důležité je připomenout, že nám HTC ”dluží” ještě několik aktualizací na Android ICS pro starší telefony. Příkladem může být Desire S. Doufejme, že ani na tyto modely HTC nezapomene a “alespoň” aktualizace na ICS se jejich majitelé dočkají.

Zdroje: Engadget

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat