Asus potvrzuje: Transformery Jelly Bean dostanou

Asus potvrzuje: Transformery Jelly Bean dostanou
2012-07-21T10:20:55+02:00
• 21. 7. 2012

Jednotliví výrobci “androidího” hardwaru se postupně hlásí o slovo a oznamují konkrétní zařízení, pro která připravují aktualizace na nejnovější verzi systému. Posledním přírůstkem je společnost Asus, která oznámila plánovanou dostupnost pro většinu svých tabletů.

ASUS-Transformer-Pad-TF300

Kromě HTC, které taktéž vypustilo první informace o aktualizacích na Jelly Bean, už známe i v budoucnu aktualizované přístroje od Asusu. Asi nejdůležitější pro většinu uživatelů je, že Asus plánuje aktualizaci pro většinu modelové řady Transformer, která se dočkala obrovské popularity. Ovšem úplně dokonalé to není. Je totiž důležité zdůraznit slovo “většinu”. Zklamaní budou majitelé původního modelu Transformer, který se aktualizace nedočká.

P_500Asus-Transformers-Eee-Pad-Tablet

Jelly Bean dostanou modely Transformer Pad (TF300), Transformer Pad Prime a chybět nesmí ani poslední model Infinity. Novou verzi systému můžou majitelé těchto tabletů očekávat někdy v průběhu následujících měsíců.


Dear valued ASUS customer,

At ASUS, one of the key commitments we make to our customers is a relentless drive to deliver the best user experience. We constantly strive to achieve this goal through our ‘Design Thinking’ philosophy that includes regular software and firmware updates for our products.

We are pleased to announce that many of our tablet products are scheduled to receive an update to Android 4.1, Jelly Bean. The ASUS Transformer Pad, ASUS Transformer Pad Prime and ASUS Transformer Pad Infinity are all scheduled to receive Android 4.1 updates in the coming months. We will provide further guidance on our expected timeframes for these updates near their release.

We are still investigating Jelly Bean updates for other devices, but we are not in a position to confirm whether any other products will be eligible for an update at the moment.

Thank you for your continued support.

ASUS


Na druhou stranu ale pořád není nic uzavřené. Asus v prohlášení podotýká, že s možností aktualizace pro další zařízení pracuje, takže by se nakonec Jelly Bean mohl dostat i do prvního Transformeru. Další zařízení, o kterém se spekuluje, že by se mohlo aktualizace dočkat, je model Slider s výsuvnou klávesnicí.

b7d6e_asuseeepadslider1

Zajímavé určitě bude sledovat, jak si s aktualizací na nový systém poradí Samsung, který je zřejmě v oblasti tabletů s OS Android největším konkurentem Asusu.

Zdroj: Androidpolice

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat