Apple výrazně oživí své portfolio během září a října!

Apple výrazně oživí své portfolio během září a října!
2012-07-26T08:57:42+02:00
• 26. 7. 2012
5

Chystaná celosvětová konference společnosti Apple by měla letos nabídnout výrazně bohatší program, než bývá jejím dobrým zvykem. Novináři se letos můžou těšit na více novinek, a to nejen z oblasti telekomunikace. Analytik Ming-Chi Kuo nedávno vydal shrnutí všech pravděpodobně chystaných produktů, tak si je pojďme společně připomenout.

Jeho odhady jsou rozvrženy na druhé pololetí tohoto roku a sám počítá s představením nového iPhonu 5, iPodu Touch, iPodu Nano, iPadu Mini, iMacu a MacBooku Pro. Je však předem přesvědčen o tom, že příchod všech produktů v jednom období bude mít z počátku dopad na prodej těchto zařízení a spotřebitelé dají především přednost nákupu nového iPhonu či iPadu Mini.

Kuo dále uvádí, že lidé při výběru notebooku raději zvolí 13palcový MacBook Pro s Retinou, jelikož nabízí atraktivní displej a jeho cena bude podobná klasickému MacBooku Pro. Nicméně nabídka MacBooku Pro s Retinou a také iMacu bude pro začátek omezená díky vysokým nákladům na samotný displej a složitější montáži, což povede k neuspokojení poptávky a nevýznamnému růstu.

Apple svou budoucnost chce jasně dále stavět jen na Retině, se kterou více počítá spíše až v roce 2013, kde by se měli dočkat výraznějšího růstu. Přesné datum kalifornské konference není prozatím znám, ale nejvíce je k této události přiřazována doba v rozmezí září a října.

Zdroj: Macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

*textu

Já nevím jestli umíte číst, ale je tam dost jasně napsáno:
„…vydal shrnutí všech PRAVDĚPODOBNĚ chystaných produktů,…“

a

„Jeho ODHADY jsou…“

Takže Váš komentář ve stylu vycucal z prstu nebo jak víte, že… je absolutně mimo mísu protože vše na co se ptáte je už v testu obsaženo včetně zdroje.

white.haven

26. 7. 2012, 15:51

Petr Louda: ten server se jmenuje „Macrumors.com“. Jinak receno, je to jenom „rumor“. Kdezto tady se to tvari, ze je to jasne jako facka.

1. co to meleš? Podívej se na zdroj článku a pak se navážej do autora!

white.haven

26. 7. 2012, 11:10

Pane Horňáček, co to píšete, jsou potvrzené informace, nebo jste si je vycucal z prstu? Jak víte, že nový iPhone bude iPhone 5? Jak víte, že přijde iPAD mini? A hlavně – jak víte, že na podzim 2012 přijde „modified new iPAD“? (Viz obrázek.)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat