Apple představí nový iPad a iPhone v září!

Apple představí nový iPad a iPhone v září!
2012-07-31T15:04:06+02:00
• 31. 7. 2012

Zahraniční server iMore zjistil, že Apple plánuje na středu 12. září premiéru nových zařízení na každoroční konferenci v Kalifornii. Následně se mají všechna zařízení dostat do prodeje za 9 dní, což odpovídá pátku 21. září. A jak server tvrdí, tak tyto informace mají být od zdroje, který se jim osvědčil již v minulosti. O jaká zařízení tedy půjde?

Údajný zdroj hovoří o představení těchto zařízení:

  • iPad Mini
  • iPhone 5
  • iPod Nano
  • iPod Touch

Pokud nahlédneme do minulosti, tak poslední model 4S byl představen v úterý 4. října, jeho prodej startoval o 10 dní později, časový rozdíl mezi 4 a 4S byl 16 měsíců a jeho nástupce přijde po 11 měsících. Dále například The New iPad oznámil Apple ve středu 7. března a do prodeje šel za 9 dní.

Z pohledu specifikací má iPad Mini dostat především 7palcový displej. To iPhone bude zřejmě disponovat 4palcovým displejem s poměrem stran 16:9, menším dokovacím konektorem, větší baterií a podporovat nano-SIM karty.

Shodný datum zahájení prodeje přinesl také minulý týden server App4Phone.fr, a to s citací na čínské výrobní zdroje. Nakonec bude zajisté velkým překvapením, s čím vlastně Apple přinejmenším za 6 týdnů předstoupí. Doufejme, že tyto kuloární zprávy nebudou daleko od reality. Jak to vidíte vy?

Zdroj: iMore.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat