Android vnikne do automobilů už příští rok

Android vnikne do automobilů už příští rok
2012-07-20T13:31:36+02:00
• 20. 7. 2012
1

Trend moderních technologií je v dnešní době čím dál rychlejší a také přizpůsobivější ke všem druhům spotřební elektroniky. Operační systém Android můžete nalézt například v ledničkách či pračkách společnosti Samsung. Dalším průmyslem, kam hodlá Google se svým operačním systémem zamířit, je automobilový průmysl, což může znít jako další zajímavé a užitečné spojení.

Bez jakýchkoliv pochybností je Honda jedna z předních automobilových značek na světě a zároveň jsou ve skutečnosti jedinou značkou v tomto odvětví, která skutečně věří novým inovacím. Proto Honda plánuje představit příští rok projekt HondaLink v připravovaném modelu Accord, který překvapí každého uživatelé operačního systému Android.

Firma Harman bude dodávat software do palubních počítačů aut Honda, a vy tak budete moci po spojení pomocí Bluetooth s Android telefonem poslouchat přijaté SMS zprávy, vše ovládat pomocí hlasu, pracovat se svou hudbou, podcasty, poslouchat zprávy a upozornění z Twitteru či Facebooku.

Zdroj: Androidguys.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Nevím teda jestli je to zas tak dobrý nápad. Díky děravému Androidu si tak hacker bude moci dělat s vaším autem co bude chtít (záleží na propojenosti se systémy auta)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat