T-Mobile na Rock For People 2012

T-Mobile na Rock For People 2012
2012-09-30T14:22:48+02:00
• 18. 6. 2012

Možná víte, že jedním z hlavních partnerů festivalu Rock for People je operátor T-Mobile. Zajímalo nás, co si připravil pro návštěvníky této hudební akce, která proběhne od 3. do 6. července v Hradci Králové. Pokud vás napadnou další otázky, rádi je předáme a článek doplníme.

Jaké zázemí chystáte na Rock for People?

I letos budeme mít na festivalu Rock for People k dispozici vlastní budovu (no, bude to spíše stan :) ). Bude mít dvě patra a od podlahy až po střechu bude napěchovaný technologiemi a zábavou. V rámci stanu bude k dispozici internetová kavárna, ve které bychom chtěli vyzkoušet systém objednávek pomocí tabletů a placení přes mobily. Na tabletech budou navíc návštěvníkům k dispozici i internetové aplikace, mohou se tedy připojit, mrknout na e-maily atd. Samozřejmě nebudou chybět ani počítače s internetem.

Ve stanu bude k dispozici Festival Care, neboli místo, na kterém si návštěvníci budou moci dobít šťávu do svých mobilních telefonů (po loňských zkušenostech posilujeme kapacitu). Z dalších technologických zajímavostí stojí určitě za zmínku Game Zone, ve které budou k dispozici Xboxy plné skvělých her, a parkoviště, na němž účastníci snadno zaplatí parkování mobilem.

Chybět nesmí relax zóna s fotbálky, fatboyi a dalším prostorem pro relaxaci – to už je ale asi trochu mimo zájem Dotekománie :)

Další podrobnější informace o tom, co všechno v areálu budeme nabízet, najdete na T-Music – Rock for People 2012.

Jsou připraveny nějaké soutěže?

V současnosti probíhá soutěž o 50 vstupenek na festival (viz Soutěž o 50 lístků na Rock For People). Další soutěže si zatím ještě necháme pro sebe. V průběhu června ale budeme postupně prozrazovat :)

Dostanou zákazníci T-Mobile nějakou slevu?

Zákazníci T-Mobile si mohou zakoupit vstupenku na festival s 15% slevou, a to formou lístku v mobilu. Ten lze zaplatit kartou nebo m-platbou. Podrobnosti a odkaz do nákupní aplikace najdete na T-Music – Rock for People 2012.

Máte nějaká doporučení ohledně bezpečnosti mobilních telefonů na Rock for People

Pro zájemce budeme mít k dispozici úschovnu. V ní si mohou zákazníci T-Mobilu zdarma uschovat mobilní telefony, tablety a další cennosti.

Minulý rok byli Angry Birds, bude něco podobného i letos?

Angry Birds byli loni v rámci kampaně, která se s festivalem překrývala. Letos nic podobného nechystáme.

Účastní se T-Mobile jako partner i dalších festivalů?

V uplynulých týdnech proběhl po celé republice festival Majáles, jehož jsme byli partnerem. Z dalších festivalů, které se ještě připravují, budeme partnerem festivalu Českéhrady.cz.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Václav Pavlín

Neuvěřitelně komunikativní ajťák, který od mala smolí všelijaké texty. Začalo to vlastními stránkami, po kterých následoval blog. Relativně nedávno se objevila síť Google+, kde ho teď většinu času zastihnete, jak sdílí zajímavé příspěvky nebo píše o komunikaci. Aktuálně si k tomu přibral ještě korektury a psaní článků pro Dotekománii.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat