Novinky v Google Play

Novinky v Google Play
2012-06-28T06:55:37+02:00
• 28. 6. 2012

Kromě představení nové verze systému Android a tabletu přišel Google i s novinkami ve webové verzi obchodu Google Play. Mění se práce s nainstalovanými aplikacemi a webové rozhraní dostalo nový, přehlednější kabátek.

googleplay

Začneme zmíněnou změnou designu. Pokud ve webovém rozhraní Google Play zabrousíte do nabídky “Moje Aplikace”, stránka přehledně zobrazí v horní liště výběr vašich registrovaných zařízení. Najdete zde telefony i tablety se systémem Android. Můžete tak snadno přepínat mezi jednotlivými přístroji a pracovat s aplikacemi na konkrétních zařízeních. Kromě toho se u některých přístrojích objevuje i jejich obrázek.

dgimage139

Novinkou je, že můžete aplikace nejen instalovat nebo aktualizovat, ale nově také odinstalovat. Skrze prohlížeč tak vlastně máte plný přístup ke správě svých aplikací ve všech Androidích zařízeních. Všechny tyto funkce jsou již dostupné i v české verzi Google Play.

dg

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat