Šéf HTC ponese olympijskou pochodeň

Šéf HTC ponese olympijskou pochodeň
2012-05-11T06:45:07+02:00
• 11. 5. 2012

Dlouhá pouť s olympijskou pochodní začala a euforie z této velkolepé akce zasáhla i mobilní průmysl. Peter Chou, CEO HTC, se stal jedním ze “světlonošů”. Nebude to ale jediná mobilní stopa mezi pěti kruhy.

peter_chou_olimpiadi_011

Peter Chou ponese zlatou pochodeň s ohněm tři týdny před zahájením olympijských her a připojí se tak k dlouhému seznamu všech běžců z nejrůznějších koutů světa, kteří ponesou olympijský oheň přes Řecko a následně skrze celou Velkou Británii. Chou byl “vyznamenán” za přínos mobilnímu průmyslu, což svědčí o významu společnosti HTC pro Taiwan.

htc_peter-chou65067981

Místo telefonu bude Peter Chou v ruce nést zlatou olympijskou pochodeň

Na první pohled výborná reklama pro HTC a ještě navíc zadarmo, že? Jméno Peter Chou se zřejmě objeví v mnohých mediích, a to přinese HTC žádanou publicitu. Je tu ale háček. Samsung, jeden z hlavních konkurentů, tento trumf přebíjí ještě větším esem. Tato společnost je totiž jedním z generálních partnerů celého sportovního svátku, a tak můžeme očekávat, že hlavně na vlajkovou loď Galaxy S III narazíme v Londýně na každém rohu.

rsz_samsung_olympic_logo


Oficiální prohlášení CEO HTC, Peter Chou:

„I’m honored to be named as one of the torchbearers of the London 2012 Olympic Games. I hope I can shine on behalf of Taiwan. While carrying the flame in the relay, every step I take will represent my deepest support for Taiwan’s athletes attending the London 2012 Olympic Games.“

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat