Google Play přidává předplatné

Google Play přidává předplatné
2012-05-24T19:55:35+02:00
• 24. 5. 2012

Google Play, který v naší zemi slouží pouze k nákupu aplikací, lze jinde použít i k platbám za hudbu, video či noviny. Doteď mohli vývojáři od zákazníků požadovat pouze jednorázové platby, což značně omezovalo jejich možnosti. Nyní přichází Google Play s předplatným.

Pokud bychom chtěli nějaký případ užití, jistě si dovedeme představit předplatné za noviny či magazíny. Jednoduše se upíšeme k měsíční platbě, která se nám pravidelné strhává z účtu a umožňuje nám přístup k informacím navíc.

Přesně tento systém nyní spouští Google ve své platformě Play. Vývojáři. poskytovatelé služeb a samozřejmě zákazníci budou moci využít možnosti předplatného, které budou moci jednoduše spravovat přímo v Google Play. Netýká se to samozřejmě jen novin. Využití nalezneme také u pravidelně aktualizovaných a rozšiřovaných her a dalších aplikací.

Google se ovšem neomezuje pouze na aplikace pro Android. Díky webovému API může uživatel pomocí předplatného v Google Play získat přístup i ke službám na webu. Pokud si tedy předplatíte magazín pro svůj Android, budete (pokud to poskytovatel nabídne) moci přistoupit k předplaceným článkům i přes webové rozhraní v prohlížeči počítače.

Zdroj: Android Developers

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Václav Pavlín

Neuvěřitelně komunikativní ajťák, který od mala smolí všelijaké texty. Začalo to vlastními stránkami, po kterých následoval blog. Relativně nedávno se objevila síť Google+, kde ho teď většinu času zastihnete, jak sdílí zajímavé příspěvky nebo píše o komunikaci. Aktuálně si k tomu přibral ještě korektury a psaní článků pro Dotekománii.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat