Samsung Galaxy S 3–mýtus se stává legendou

Samsung Galaxy S 3–mýtus se stává legendou
2012-04-05T07:10:54+02:00
• 5. 4. 2012
1

Už je to nějaký pátek od největších veletrhů tohoto roku. Tím myslíme CES v Las Vegas a hlavně Mobile World Congress v Barceloně. V současnosti se vedou boje v netradičním uspořádání. Byli jsme zvyklí, že největší výrobci se dohadovali o to, kdo má nejlepší smartphone, ale doba se mění. Dříve low-endový výrobce Huawei útočí s mobily vyšší kvality třeba na smartphony od HTC. Velkou neznámou je vlajková loď od Samsungu. Kde je vlastně mýtický smartphone Samsung Galaxy S III?

Doposud jsme mohli na internetu vidět poměrně velkou plejádu údajných fotografií a renderů této vlajkové lodě. Specifikace mluví o nadupané mašině, která strčí všechny konkurenční mobily do kapsy. Bohužel ani tyto specifikace nejsou nijak přesné a dost často se mění. Sami se podívejte, co všechno je považováno za údajný Samsung Galaxy S III.

gsmarena_001 (1)samsung-gti9300-650x541galaxy-s-iii-bgr_thumb1

Zajisté najdete další podoby a ztvárnění tohoto mobilu. Samsung nedávno ohlásil, že všechny údajné podoby SGS 3 na internetu, jsou falešné a nemáme jim věřit. Ale jak už je zvykem, máme tu další novou podobu. O její pravosti si rozhodněte sami.

59501c4293e7fdedbf73ce411e04fade-550x343

Tato vlajková loď Samsungu se začíná stávat přímo mýtem a zřejmě se jedná o “geniální” obchodní tah. Jak vyburcovat zákazníky? Nechte je čekat. Jakoby se SGS 3 začal svou pověstí blížit svému úhlavnímu konkurentovi.

Podle nejnovějších zvěstí bude odhalen 22. května v Londýně. Celé zdržení a oddalování trochu nasvědčuje tomu, že Samsung chce spojit představení smartphonu s největší sportovní událostí tohoto roku. Stále častěji se objevuje informace, že bude vybaven displejem s úhlopříčkou 4.65 palce a technologií Super AMOLED Plus s rozlišením 720p. Některé informace hovoří o tom, že v současnosti prochází testováním u operátorů, ale je zvláštní, že neunikla ani jedna fotografie. Dokonce se spekuluje o 10 miliónech předobjednaných kusech.

Mnozí si zřejmě příští vlajkovou loď Samsungu vysnili až moc dobře a mohou být zklamáni tím, co bude představeno. Některé údajné specifikace SGS III jsou dosti nepravděpodobné, ale jediné, co nám zbývá, je čekání.

Zdroj: androidspin.com, unwiredview.com, phandroid.com, pocket-lint.com


Už také šilháte po této žhavé novince nebo vás to nechává chladnými?

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

at už to je tady…nemužu se ho dočkat..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat