Opět (ne)známe podobu SGS III

Opět (ne)známe podobu SGS III
2012-04-19T08:10:59+02:00
• 19. 4. 2012

Samsungu se daří jedna podstatná věc, vytvářet napětí kolem nejnovější vlajkové lodi. Nevíme, jestli ji vůbec můžeme označovat jako Samsung Galaxy S III, jelikož ani zaměstnanci Samsungu toto ani kódové označení GT-i9300 nepoužívají. Společnost mluví pouze o dalším Galaxy. To aspoň zaznívá od různých zdrojů ze Samsungu.

Samsung-Galaxy-SIII-Invite-550x308

Na světlo světa se opět derou údajné fotografie nejnovějšího modelu, ale společnost opět kontruje, že se nejedná o SGS III. Je taky možné, že se na internetu objevují mezifáze vývoje této vlajkové lodi. To by bylo pochopitelné a zdá se, že tentokrát Samsung experimentuje se vzhledem více, než kdy předtím. Sami posuďte, jestli je na nejnovějších fotografiích údajný SGS III.

smudge-s-iiibsmudge-s-iii

Netušíme, jestli jsou pravé, nebo si z nás opět někdo vystřelil a snaží se něco vyzískat na celém dění kolem tohoto smartphonu. Můžeme ale nabídnout jinou, starší, fotografii, kde si můžete všimnout menší podobnosti.

samsung-gti9300-650x541 (1)

Zde opravdu můžeme vidět nějaký posun v designu a dosavadní fotografie zřejmě reprezentují pouze fáze vývoje. Nejbližší oficiální datum představení nejnovějšího člena rodiny Galaxy je stanoveno na 3. května, o tom jsme vás již informovali. Co bude ale vlastně představeno? Nikdo nic netuší, protože Samsung tentokrát nastavil tak vysoké zabezpečení, že prakticky nikdo neví, co je a co není SGS III.

Zdroj: androidandme.com, theverge.com, phandroid.com


Zajímavost na konec

Než se představí nová Galaxy, tak se zajisté objeví další údajné fotografie a specifikace. Jednoduše řečeno, nevěřte anebo pochybujte o všem, dokud Samsung něco nepředstaví. Na webu AndroidAndMe se objevila zajímavá informace, která se týká stránek SGS III v USA. Když zadáte do prohlížeče adresu Samsung.com/GalaxySIII, tak budete přesměrování na samsung.com/us/glaxy-s-iii. Nic zajímavého? Pokud u většiny webů zadáte chybnou stránku, tak jste přesměrováni na takzvanou stránku 404. Můžete si to zkusit, zadejte do prohlížeče třeba samsung.com/pepek. Rozhodně je něco nachystáno Mrkající veselý obličej

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat