Nový iPad míří do prodeje v Jižní Koreji a dalších 11 zemích!

Nový iPad míří do prodeje v Jižní Koreji a dalších 11 zemích!
2012-04-17T17:52:19+02:00
• 17. 4. 2012

Nový iPad jsme již v redakci měli. Testovali ho dva naši redaktoři a natočili i zdařilé video-pohledy. První poskytl náhled očima androiďáka a druhý zprostředkoval fanoušek iZařízení. Apple nyní ohlásil prodej v několika dalších zemích. Chcete-li se dozvědět více, přečtěte si přiloženou tiskovou zprávu.

Společnost Apple dnes oznámila, že nový iPad, třetí generace mobilního zařízení, které definuje vlastní kategorii, se v pátek 20. dubna začne prodávat v Jižní Koreji a dalších 11 zemích. Nový iPad nabízí fantastický nový displej Retina, nový čip Apple A5X se čtyřjádrovou grafikou a 5megapixelový fotoaparát iSight s vyspělou optikou pro pořizování úžasných fotek a natáčení HD videa v rozlišení 1080p. Přitom nový iPad stále nabízí 10hodinovou výdrž baterie a je úžasně tenký a lehký.

Kromě Jižní Koree se v pátek 20. dubna začne nový iPad prodávat v Bruneji, Chorvatsku, na Kypru, v Dominikánské republice, v El Salvadoru, Guatemale, Malajsii, Panamě, na ostrově Svatý Martin, v Uruguayi a Venezuele. V pátek 27. dubna se nový iPad začne dále prodávat v Kolumbii, Estonsku, Indii, Izraeli, Lotyšsku, Litvě, Černé Hoře, Jižní Africe a Thajsku.

Nový iPad Wi-Fi a iPad Wi-Fi + 4G bude k dispozici v černém a bílém provedení s kapacitami 16 GB, 32 GB a 64 GB. Kromě toho se nadále prodává iPad 2 za dostupnější cenu.

Společnost Apple je tvůrcem počítačů Mac, nejlepších osobních počítačů na světě, a softwaru OS X, iLife, iWork a profesionálních aplikací. Apple je se svými přehrávači iPod a online obchodem iTunes lídrem revoluce digitální hudby. Společnost Apple od základu změnila mobilní telefon revolučním iPhonem a obchodem App Store, iPadem definuje budoucnost mobilních multimediálních a počítačových zařízení.

Dotekománie.cz – iOS sekce na Youtube!

Zdroj: Apple.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat