Nahrávejte zvuk do svého iPhonu kvalitněji

Nahrávejte zvuk do svého iPhonu kvalitněji
2012-04-21T07:24:05+02:00
• 21. 4. 2012
1

iPhone je velmi často používán jako diktafon či kamera. Zvuk z interního mikrofonu ale není vždy zrovna nejlepší. Jak zvuk vylepšit? Kupte si Boom Mic!

Pokud na svém iPhonu často nahráváte rozhovory či video se zvukovou stopou, můžete mít svůj zvuk kvalitnější. A jak? Pomůže vám gadget jménem Boom Mic. Jedná se o externí mikrofon s velikostí 4 palce (takže se vejde do kapsy), který do telefonu zapojíte pomocí 3,5 mm jacku stejně jako sluchátka.

Cena této vymoženosti se pohybuje kolem čtyřiceti dolarů (cca 800 Kč). A co za tu cenu dostanete? U mikrofonu si můžete nastavit kvalitu a hlasitost záznamu podle toho, jak daleko od vás se zdroj zvuku nachází. Upevnění a stabilitu zajišťuje dotahovací kolečko, které funguje podobně jako patice stativu k fotoaparátu. Napájení je řešeno jednou AAA baterií. Mikrofon můžete použít nejen na iPhonu, ale i na dalších zařízeních s iOS, jako iPod Touch nebo iPad.

Všechno má své nevýhody. Pokud budete chtít pomocí svého iPhonu natočit kvalitní video i se zvukem a používáte kryt s přídavnou čočkou, máte smůlu. Kolečko je nastaveno přesně na velikost zařízení bez krytu. Proto tedy v tomto případě mikrofon na telefon nepřipevníte.

Koupit ho můžete na photojojo.com za již zmíněných $40. Bude se vám hodit ať už jste novinář a natáčíte rozhovory, nebo jste amatérský hudebník a nemáte jak kvalitně nahrát svoje výtvory.

Zdroj: The Verge

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Císařovský

Student ČZU v Praze, který se zajímá o vše kolem Androidu, především o aplikace. Rád zkouší nové komunitní ROM a především se neustále zabývá grafickými úpravami svého telefonu. Jeho nejoblíbenější modelovou řadou jsou Xperie. Mezi jeho další záliby patří fotografování, hudba a divadlo.

Komentáře

Druhý článek a hned 1000 jubilejní. Gratuluju! Ale zvláštní, že zrovna ty jakožto Android Fan jsi psal zrovna o gadgetu pro iPhone

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat