Vyzkoušejte si nový mobilní email od Seznamu!

Vyzkoušejte si nový mobilní email od Seznamu!
2012-03-03T06:50:10+02:00
• 3. 3. 2012
2

Jeden z největších emailových poskytovatelů v ČR své nově zrenovované emailové služby přináší i pro mobilní platformy, a to ještě v beta verzi, kterou můžete momentálně vyzkoušet ve svém prohlížeči po zadání mobilní verze stránek Seznamu. Služba by měla být funkční na většině zařízení, pouhou absenci lze přiznat systému MeGoo a Bada 2.

Nový email od Seznamu byl postaven na bázi JavaScriptu, FastRPC protokolu, HTML5 a CSS3, kde uživatel pracuje pouze na jediné stránce, čímž ušetří nějaké přenesené bajty z mobilního internetu.

Dále uživatel při využití například tlačítka Reload či Zpět již neztratí svoji poslední pozici, jelikož je využívána podpora ukládání stavu aplikace do URL adresy a taktéž nepřijdete o možnost zaslání přílohy, jako je tomu u klasického počítačového rozhraní.

Své proměny se nedočkal jen vzhled, ale pokud nahlédneme více pod pokličku, tak přibyla možnost přidávání štítků, změnit nastavení bez znovunačtení stránky, přesouvání emailů do složek, přidání více příloh nebo si můžete vybrat i z různé škály rozložení své schránky.

Mobilní email lze vyzkoušet na těchto OS:

  • iOS
  • Windows Phone 7.5
  • Android
  • Symbian S60
  • Symbian S40

Na závěr bych už asi jen zmínil to, že pokud chcete vyzkoušet tuto novou verzi emailu v mobilu, musíte mít aktivovanou i verzi emailu pro počítačové rozhraní. Pokud jste tak doposud neučinili, tak o to můžete požádat kliknutím zde!

Dotekománie – iOS na Youtube!

Zdroj: Seznam.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

No již dva dny se nemůžu dostat na klasický email přes operu Mini. Kdyby jste raději poradili jak se tohoto hnusu zbavit. Děkuji
SGS Android 2.3.3 Opera Mini 6.5.27452

Peťa Shvecik

3. 3. 2012, 9:08

Ha ha :-D seznam opet nezklamal :-D nastala chyba pripojenu k servru a konec :-D to je jako ten jejich clanek k novym win8 kde byl odkaz ke stazeni a pri kliknuti na nej nastala chyba pripojeni :-D sgs android 2.3.6

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat