V rekordním čase byl prolomen Nový iPad!

V rekordním čase byl prolomen Nový iPad!
2012-03-18T08:00:05+02:00
• 18. 3. 2012

S každým novým zařízením od společnosti Apple přibývá hackerským skupinám nová práce s vývojem takzvaného JailBreaku. Je to pár dní od odstartování oficiálního prodeje a dnes již po sociální sítí Twitter koluje první fotografie s Cydií na Novém iPadu! Komu že se to za tak rekordní dobu povedlo?

Uživatelům pod pseudonymy Chpwn, MuscleNerd a i0n1c ze skupiny iPhone Dev Team, kteří jsou známí především v dostávání se pod kůži nových jablečných produktů. Celkem jim tato práce údajně trvala pouhé 3 hodiny, což mně samotnému nedává příliš smysl, jelikož právě proti těmto lidem Apple dlouhodobě tvrdě bojuje a jak je vidět, tak zatím bez nějakého většího úspěchu.

Prozatím ještě není tento nový JailBreak oficiálně představen, ale je to otázka už jen několika dnů, kdy si uživatelé program Cydia budou moci nastartovat tentokrát na svém Novém iPadu. Nakonec pokud byste se chtěli dozvědět více, tak vám určitě doporučuji níže přiložený Twitter účet přímo Musclenerda.

Twitter – Musclenerd

Dotekománie – iOS na Youtube!

Zdroj: iJailbreak.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat