Six Guns – divoký západ na dosah Android

Six Guns – divoký západ na dosah [Android]
2019-06-20T20:37:42+02:00
• 17. 3. 2012

Společnost Gameloft včera vypustila do světa další ze svých povedených her. Tentokrát se nepodíváme do moderního válečného konfliktu jako v případě série Modern Combat, ale díky hře Six Guns se mrkneme lehce do minulosti – na divoký západ.

Kdo z nás nesnil o tom, že se bude po prériích prohánět na koni a kosit bandity svým oblíbeným koltem nebo opakovačkou. Já tedy rozhodně ano. Gameloft nám nyní nabízí zažít tento pocit skrze displeje našich telefonů a tabletů. Ovládání hry je stejné jako u dalších her tohoto výrobce. Levou rukou ovládáme virtuální joystick. Pravá pak obstarává střílení. Dalšími ovládacími prvky jsou kříž pro (mírné) přiblížení (vlevo uprostřed), mapa, symbol koně (pro jeho přivolání) a několik hodnot v horní části obrazovce, které nám říkají, jak si stojíme. Ve hře se průběžně objevují další tlačítka, která mají svůj specifický účel. Každé Vám bude před jeho možným použitím vysvětleno.

Na mapě během hry najdete jak svou pozici (drobná šipka vpravo dole ve Fort Malanoche), tak další úkoly, které na Vás čekají.

Co mě opravdu hodně bavilo, byla jízda na koni. Pokud někam míříte v rámci mise, směr udávají šipky před Vámi, ale také navigace na mapě. I při jízde na koni samozřejmě můžete střílet.

Celou hrou Vás provází tato spoře oděná děva, která Vám zadává úkoly a radí, co a jak máte dělat.

Grafika hry se mi velmi líbí. Videa, která uvádí, případně uzavírají, každou misi perfektně ladí s kovbojkami, které známe z televize. Řekl bych, že se hra vývojářům z Gameloftu opravdu povedla.

Hra je (alespoň prozatím) zdarma a kromě samotné aplikace, kterou stáhnete z Google Play, si do Vašeho telefonu uloží dalších zhruba 260MB. Hra byla testována na telefonu Galaxy Nexus, ze kterého pochází i snímky obrazovky. Přidáváme ještě video pro případ, že by Vám obrázky nestačily.

Dle webu společnosti Gameloft je hra dostupná také pro platformu iOS, tedy iPhone a iPad.

Stáhnout hru Six Guns z Google Play

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Václav Pavlín

Neuvěřitelně komunikativní ajťák, který od mala smolí všelijaké texty. Začalo to vlastními stránkami, po kterých následoval blog. Relativně nedávno se objevila síť Google+, kde ho teď většinu času zastihnete, jak sdílí zajímavé příspěvky nebo píše o komunikaci. Aktuálně si k tomu přibral ještě korektury a psaní článků pro Dotekománii.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat