SGS 3 – další mýty a možná i fakta fotky

SGS 3 – další mýty a možná i fakta [fotky]
2012-03-18T09:40:47+02:00
• 18. 3. 2012

Samsung-Galaxy_S-unpackedVeletrh Mobile World Congress v Barceloně již dávno proběhl a výrobci představili své nejnovější vlajkové lodě. Bohužel na této mobilní akci roku chyběla společnost Samsung, která sice představila několik novinek, ale své eso v rukávě zatím nepoužila. Celý svět nyní netrpělivě čeká na odhalení Samsungu Galaxy S III a jakákoliv uniklá informace se stává středobodem zájmu. Samsungu se ale poměrně daří utajovat veškeré informace. Tím tak trochu vytváří napětí kolem představení, které napomáhá k lepší reklamě.

Za posledních pár dnů jsme tu měli několik zaručených fotografií a renderů SGS 3. O tom nejnovějším dokonce informovala mobilmánia.cz, ale z našeho pohledu se jedná o novinářskou kachnu. Také jsme se nechali unést a trochu jsme prozkoumali údajnou bílou vlajkovou loď.

SGS3 (1)

Na toto ztvárnění jsme od našich fanoušků a čtenářů na naší G+ stránce zaznamenali velmi kladné reakce (odkaz 1, odkaz 2). Zahraniční web Android Police upozornil na podobnost této verze SGS 3 s již představeným modelem Galaxy S Wifi 4.2.

sgs342 (1)

Takže můžeme tento návrh odsunout stranou. Navíc Android Police upozorňuje i na to, že doposud nebyla na žádné akci vlajková loď představena v bílém provedení. Tuto barevnou variantu většinou získávají mobily až po nějaké době.

Nová fotka z 18.3.2012

Na internetu se objevila další údajná fotografie Samsungu Galaxy S III, ale tentokrát má pocházet od člověka, který je na vyšších místech u společnosti Samsung.

My friend works at Samsung, in a respectable position. He just sent me a picture of the galaxy s3 - Imgur
Jedná se o vyfocenou obrazovku s údajným SGS 3

Tentokrát fotografii doprovázejí i další informace, které například potvrzují keramická záda. K výrobě těchto zad má být použit podobný proces výroby jako u HTC, tedy Micro Arc Oxidation. Další informace mluví o specifikacích:

  • displej 4,7 „AMOLED Super Plus (720p)
  • procesor Exynos – čtyřjádro
  • 2 GB RAM
  • kamera 12MPx
  • baterie 2250 mAh

Tyto specifikace jsou poněkud obehranou písničkou a nejsou ani přesné. Dokud sám Samsung nepředstaví SGS 3, tak si nemůžeme být ničím jisti. Na druhou stranu zdroj nejnovějších informací přináší poměrně neočekávanou zprávu – novinka by měla obsahovat dva launchery. Samozřejmostí je TouchWiz a druhý by měl být nativní z Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich. Pokud by korejský výrobce přišel s takovouto novinkou, zajisté by měl trumf nad ostatními výrobci.

Samsungu se opravdu kolem této novinky daří vytvářet napětí a ve vzduchu zůstává otázka, jestli si komunita nevysnila až příliš dokonalý mobil, který se nakonec bude lišit od představeného zařízení. Prozatím se jako datum představení nabízí 22. května, ale nikdo neví, kdy to skutečně bude. Netrpělivě čekáme na jakoukoliv informaci z Koreje.

Zdroj: Android Police


Jedna perlička na závěr. Už i T-Mobile počítá se Samsungem Galaxy S III na svých Facebook stránkách.

T-Mobile CZ-111644

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat