První HTC dual-SIM jen pro Čínu? foto

První HTC dual-SIM jen pro Čínu? [foto]
2012-03-27T07:00:13+02:00
• 27. 3. 2012
3

Poslední dobou se začínají do kategorie dual-SIM zařízení pouštět i velcí výrobci mobilní telefonů a zjevně se k nim brzy přidá i HTC. První uniklé fotografie telefonu s prozatímním kódovým označením HTC Wind naznačují, že tomuto modelu nebude chybět ani aktuální systém Android ve verzi Ice Cream Sandwich.

Close window

Jak už jsem naznačil v nadpisu, tento telefon bude zřejmě určen jen pro čínský trh. To, jestli se někdy dostane i do Evropy, je neznámé, ale považujeme to za málo pravděpodobné. Z dostupných obrázků jasně vyplývá, že půjde o smartphone vybavený nejnovějším operačním systémem Android 4.0, protože disponuje třemi senzorovými tlačítky, která známe už z telefonů řady One.

htc-windhtc-wind2

Máme zde ale i další parametry, kterými bude telefon zřejmě disponovat. Základem se stane 1GHz procesor, který bude doplňovat 512 MB RAM. Displej s uhlopříčkou 4” bude zobrazovat pixely v rozlišení WVGA. Telefonu samozřejmě nebude chybět nadstavba HTC Sense 4.0. Potěší přítomnost technologie Beats Audio.

gsmarena_003gsmarena_004gsmarena_005

Absence špičkových parametrů ovšem přináší i výhody. Cena telefonu by totiž neměla přesáhnout hranici pohybující se kolem 300 dolarů. Podle prvních nepotvrzených informací to vypadá, že by mohla tato novinka oficiálně spatřit světlo světa na konci letošního roku.

Zdroje: pocketnow, gsmarena

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Jen více takových modelů. Na běžné používání vynikající…

Určitě se taky dočkáme. :)

Už aby se takový telefon prodával i v ČR. Konečně rozumný procesor a rozlišení displeje….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat