Google+ pro Windows Phone již brzy

Google+ pro Windows Phone již brzy
2012-03-18T14:50:51+02:00
• 18. 3. 2012
2

Sociální síť Google+ v současné době nabízí mobilní klienty pro systém Android a systém iOS. Oficiální klient se zatím vyhýbal systému Windows Phone. Podle posledních informací se ale zdá, že se majitelé těchto telefonů dočkají Google+ aplikace již brzy.

Official-Google-app-confirmed-for-Windows-Phone

Jedinou možností, jak se na sociální síť Google+ dostat, byla mobilní verze webu a několik neoficiálních klientů. Podle vyjádření jednoho ze zaměstnanců Google Germany (PR specialista Stefan Keuchel), je nová oficiální aplikace na cestě na Marketplace. Napsal to na svém Twitteru. Bohužel však neznáme přesné datum uvedení aplikace.

googlepluswindowsphone

Doufejme, že se oficiálního klienta dočkáme již brzy. Zajímavé také bude sledovat, jakou funkcionalitu nabídne. Například klient pro systém Android nabízí automatické nahrávání pořízených fotografií na váš profil na Google+. Tuto funkci na Windows Phone zastává automatické nahrávání na Skydrive a můžeme jen spekulovat, jestli Google takovou funkci do aplikace přidá a jestli to vůbec bude možné.

Google %20logowp

Pokud se všechno potvrdí, mohla by být Google+ aplikace předzvěstí příchodu dalších služeb Google na tuto platformu. Klient pro Gmail nebo Google Maps by mohly být velice žádaným artiklem. V oblasti map však byl Google v Česku již předehnán českým Seznamem. Ten svojí aplikaci Mapy.cz na Marketplace již nabízí.

Zdroje: wpcentral, phonearena

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Proc ne G+? Protoze by MS podporoval vlastní konkurenci. Se sluzbami integrovanymi ve WP7 spolupracuje, nebo je vlastni…

Automatické nahrávání fotografií určitě nepůjde.

Spíš by mě zajímalo, jestli to MS integruje přímo do systému samotného. Když už tam je Facebook, Twitter a LinkedIn, tak proč ne Google+

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat