Google Play Books a Movies

Google Play Books a Movies
2012-03-28T20:13:43+02:00
• 28. 3. 2012
2

Dnes se uživatelům nejnovějších zařízení řady Nexus objevila v Google Play zajímavá aktualizace. Do telefonu se jim nainstalovaly dvě nové aplikace – Google Play Books a Google Play Movies

Jak název aplikací napovídá, první jmenovaná slouží (přesněji bude sloužit) k nákupu a půjčování knih, druhá pak k půjčování filmů. Záměrně používám anglický název obou aplikací, protože český mi nějak nejde přes pusu – Knihy Play a Filmy Play.

V případě Play Movies je aplikace zatím v podstatě nepoužitelná. Po spuštění hlásí chybu sítě a vyzývá nás, abychom to zkusili znovu. Záložka Osobní videa pak  obsahuje videa natočená přímo mobilním zařízením.

Play Books nás po spuštění informuje o tom, že služba u nás zatím není dostupná. Dále však na ukázku nabídne tři knihy v angličtině. Obsahuje animované otáčení stránek a nabízí zpřístupnění knih offline.

To, zda máme obě aplikace chápat jako předzvěst něčeho, co pro nás Google chystá, nebo zda jde pouze o vypuštění testovacích verzí do světa, netušíme.


Co myslíte, že Google zamýšlí touto aktualizací? Využili byste půjčování knih a filmů?

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Václav Pavlín

Neuvěřitelně komunikativní ajťák, který od mala smolí všelijaké texty. Začalo to vlastními stránkami, po kterých následoval blog. Relativně nedávno se objevila síť Google+, kde ho teď většinu času zastihnete, jak sdílí zajímavé příspěvky nebo píše o komunikaci. Aktuálně si k tomu přibral ještě korektury a psaní článků pro Dotekománii.

Komentáře

Václav Pavlín

29. 3. 2012, 9:04

Ano, proxy znám a dokonce i umím využít. Mluvím samozřejmě o tom, co chystá pro nás jako pro Čechy.

A proxy znate a umite použit?Ta služba davno frči,možna jenom nechapete že V Ugandě,Somalsku,Čechach bude funkční pozděj.Tim reaguji na posledni větu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat