Další Xperia na obzoru – Neo L

Další Xperia na obzoru – Neo L
2012-03-20T19:20:20+02:00
• 20. 3. 2012
5

Sony bere mobilní trh opravdu vážně a snaží se z nového mobilního oddělení vyždímat co se dá. Jak jinak si vysvětlit tuto situaci, kdy Sony stále překvapuje novými modely. Nyní si vzal na paškál oblíbený Xperia Neo, který bude již podruhé přejmenován – tentokrát na Xperia Neo L.

XperianeoL

Můžu podotknout, že předchozí změna názvu byla kvůli změně fotoaparátu na 5 MPx z původních osmi. Podobně i u Neo L se změnilo pouze tělo telefonu velice podobné Xperii Play. Hardware zůstává nadále stejný, v duchu Xperií z roku 2011. V rekapitulaci jde o jednojádrový Snapdragon procesor o frekvenci 1 GHz a 512 MB operační paměti. Displej si polepšil na 4 palce, avšak rozlišení zůstalo stejné. Taktéž fotoaparát pořizuje fotografie v rozlišení 5 MPx a dokáže natáčet HD video. Jako jeden mezi prvními z nových telefonů Sony bude již mít systém Android 4.0. Telefon je podle všeho určen pro čínský trh, ale schválně jestli si všimnete jedné zajímavosti na obrázku?

Zdroj: xperiablog.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

No tak toto je telefón ktorý by som si určite radšej kúpil ako Xperiu U …už len kvôli tomu,že pokiaľ je na minuloročnom podvozku tak bude mať microSD karty,Glonass a má HW tlačítka …. pre mňa ešte jedno obrovské + a to je samostatné tlačítko lupa … tá lupa neskutočne chýbala v minuloročných modeloch lebo v niektorých aplikáciách sa nedala vyvolať (napr. kalendár)

A ešte aj NFC by to malo mať podľa tých SmartTagov….

GOO SONY GOO

Lukáš Vaculík

20. 3. 2012, 20:05

díky za upozornění

A omlouvám se za double post , ale máte chybu v článku – jméno má sice 3., ale přejmenován byl podruhé :)

Ano všiml jsem si bez nápovědy!! :D Taky nerozunmím tlačítku hledat, je na nic podle mě. :) Ale dizajn moc moc pěkný. mít výbavu nxt xperií….. :)

jááj vždyť je česky :P !! jinak nechápu proč se vrátilo tlačítko hledat

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat