Apple se chystá na nový iPhone

Apple se chystá na nový iPhone
2012-03-30T09:15:44+02:00
• 30. 3. 2012
8

Svět již má za sebou představení nového iPadu (3. generace), kterému se také věnujeme. Nyní je na řadě nový iPhone, který zřejmě již nebude mít označení iPhone 5, jak by se dalo očekávat. Apple asi zvolí jednoduchý název, tak jako u iPadu 3. generace. Prozatím se nikde neobjevují potvrzené informace a ani nejsou k vidění součástky nejnovějšího iPhonu, tak jako tomu bylo v minulosti. Ovšem již existují vodítka, která nám říkají, že Apple rozběhl veškeré přípravy pro uvedení nové generace iPhonu.

tim-cook-foxconn-plant

Tim Cook, Apple CEO, si našel chvíli času pro návštěvu továrny Foxconn, která se nachází v Zhengzhou. Zřejmě ho tam zavedla pouze zvědavost, ale mnozí se domnívají, že se chtěl podívat na přípravy výroby nového iPhonu. Je nesporné, že v Applu a u jeho dodavatelů nyní běží přípravy na plné obrátky. Dokonce se Foxconn chystá přijmout neuvěřitelných 20 000 nových zaměstnanců.

253662-jobseekers-pass-their-resumes-to-representatives-from-foxconn-technolo

Podle nejnovějšího iPadu můžeme odhadovat, že iPhone se dočká LTE technologie. Velkou neznámou je samotný displej, zřejmě již nebude mít  úhlopříčku 3.5 palce. Nyní se spekuluje o velikostech 4 nebo 4.65 palce a bude se jednat opět o Retina displej.

new-iPhone-5
iPhone 5 Concept by ADR Studio

Další spekulace jsou poněkud méně důvěryhodné, ale i přes to stojí za zmínku. Nový iPhone by se mohl dočkat čtyřjádrového procesoru A6, 1 GB RAM, kamery s 8MPx nebo dokonce NFC technologie. Další neznámou je samotný design novinky. Zachová nový iPhone věrnost předešlým verzím iPhone 4 a 4S, nebo Apple přijde s něčím novým?

Zdroj: engadget.com, ibtimes.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jeste ze ADR studio nic nesegnuje, jelikoz to je strasna katastrofa.

4″ displej by myslim, že ještě byl retina, počítali to na idnes.cz
ale každopádně 3,5″ displej naprosto stačí, není důvod ho dělat větší. Uživatelům to vyhovuje a hateři maj aspoň něco v čem je „horší“ než to jejich zařízení.
Procesor je jasnej z novýho iPadu. A teď akorát čekat na ten zbrusu novej design!!:)
a tak potají doufám, že bude vypadat uplně jinak než ten koncept od ADR studia …:-! :D

SudruhStopa

30. 3. 2012, 20:04

Zase ten prekliaty 4″ displej. Apple by nim bud stratil celu vyhodu „retina“ displeju alebo by museli urobit nove rozslisenie, ktore na 99,99% nebude nasobok sucastneho, co by uplne znicilo spatnu kompatibilitu aplikacii.

android stím nemá nic společného..a i kdyby tak ics je trošku jinde než ten váš ios..jo je x lepší to uznávám ale ve VÝKONU GPU nikoli CPU..protože Imagination Technologies mají větší zkušenosti a patenty..v novym iphonu bude už určo nová 6 řada…a taky nová řada exynos 5 a hlavně A15 ;-)

Větší displej určitě ne přece všude Apple fanoušci psaly jak je to ideální rozměr a větší nechcou protože by to nešlo ovládat jednou rukou. Oproti sgs3 (myslim diskutujiciho ne telefon) si myslím že tam bude stejné procesor jako jako v Ipadu přece podle jejich důvěryhodného testu je 4x lepší jak Tegra3 a když to bude na nižším rozlišení tak třeba jim vyjde 8x lepší tak proč zbytečně inovovat. A to hlavní parametry nového iPhonu a i to jak bude vypadat jsou přece naprosto vedlejší nejdůležitější je vědět datum kdy si pro něj lidi můžou koněčně jít.

V obchodě jsem viděl Iphone 4 vystavenej hned vedle Galaxy note zajímavej pohled mi iPhone připadal jak nějaká mikro verze telefonu.

(teď mam 3.2″ telefon a taky se to dá)

anonymousCZ

30. 3. 2012, 16:37

„.procesor určitě z ipadu nebude protože ten je stolet zaopicem“

Jo a hlavne, ze nejnovejsi Androidi maji problem se na nej dotahnout :P

jestli bude větší display tak to bude teda pecka :D nevim co budou používat ovce když to bude pádlo jak říkají..navíc by určitě zvýšili rozlišení to je zamozdřejmost..procesor určitě z ipadu nebude protože ten je stolet zaopicema..těšim se co nový guru vymyslí..a myslim že to bude děs počínaje iphonem 4gs

to si tie špekulacie samy vymyšľate?
Vačší displej nebude a ani 4 jadrovy procesor.
Displeju by kleslo DPI a procesor bude z ipadu.
Ale treba napisť užasný článok nie? Skuste vymysliet niečo originálne

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat