LG v Barceloně představí hned dvě „čtyřjádra“

LG v Barceloně představí hned dvě „čtyřjádra“
2012-02-06T17:06:52+02:00
• 6. 2. 2012
13

LG se pečlivě chystá na MWC 2012, který začíná 27. února v Barceloně. Minulý rok zde představili první 3D mobil s dvoujárovým procesorem na světě a nyní chtějí být první v kategorii čtyřjádrových procesorů. Oba smartphony poběží na novém Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich.

LG P700

Zatím je známo pouze rozlišení displeje, které bude 640×480 pixelů. Také se spekuluje o výsuvné QWERTY klávesnici.

LG P880

Tohle bude špička, vlajková loď značky, konkurence pro Smasung Galaxy S II/III a Apple iPhone 4S. Úhlopříčka displeje by se měla zastavit až na 4,7” a rozlišení by mělo být HD, tedy 1280×720 (stejně jako má Galaxy Nexus). Vnitřní paměť by měla činit rovných 16 GB, ale zatím se neví, jestli bude tato nová vlajková loď LG disponovat i slotem pro MicroSD kartu. Na konec ještě zmíním fotoaparát, který by měl být 8megapixelový.  Vše bude zastřešovat operační systém Android, ve verzi 4.0 Ice Cream Sandwich.

Oba smartphony budou sice pracovat s operačním systém Android 4.0, ale i přes to LG použije své osvědčené nadstavby. Pro někoho zklamání, pro někoho příjemné překvapení, záleží na uživateli.

Zdroj: icecreamsandwich.me

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

640×480 ???? prolenina!!! co je to za archaicke nokiorozliseni…hruza

LG nikdy. osudová chyba byla koupit loni Optimus 2X. Dodnes nebýt alternativních volitelných ROMek z XDA stránek tak ten mobil je totál k nepoužití.A ani ty ROMky z XDA nejsou úplně bez problémů. I když pořád lepší než OFIKO od LG!A to je co říct! Ostuda. LG už nikdy. Podpora nulová, několikrát odsouvali vydání na 2.3.4 z 22 froyo. Dělají si z lidí srandu. Jde jim jen o prvenství , ještě nepochopili, že to jim peníze do kasy nepřinese. Zákazník má být na 1 místě. ALe to jim dojde až jim mobilní divize odejde do kytek.2x stejnou chybu neudělám. Ani cenou nepřesvědčí, protože pak se člověk s tím jen trápí.A nemám čas každý den zkoušet nové romky z XDA. Nesedím u PC jak si mobil od LG zrovna zamane.

aj tak najkrajsie LG je to v strede :D a k mobilom aj ja si myslim, ze 4 jadra su zbytocne 2 to mozu byt ale 4???

M.i.k.y.007-> No on to neni problém si dát alternativní ROMku (používám CyanogenMod), ale dal jsem při koupi skoro 11k za telefon a mít „polotovar“ kde se výrobce o klienta nestará je k zblití.Chápu u telefonu za 5tis. ale jednou tolik…To že do vlajkových lodí dá 4.0 by měla být dnes již samozřejmost jinak by to byl propadák.Pokud v LG P880 nebude podpora pam. kart tak telefon zabijí.Což LG umí :-(

M.i.k.y.007

9. 2. 2012, 13:10

Ja neviem ako vy ale LG dizajn ma super a ide mi o hardware tak ako LG optimus 2x ktory mam …ROM MUIU tak na 1,5GHz a mobil so zakladnou bateriu mi vydrzi 3 dni a pritom ho pouzivam par hovorov sms pustam si hudbu minimalne 2hod. denne … takze ja s LG nemam najmensie problemy…software by som si dorobil sam…a nic neseka ani ked to stiahnem na cca 650mhz teda co sa tyka beznej prace, nie hrania hier…a preto to mam na 1,5 Ghz Sem tam zahram aj hru a ide to super…resp. mal som aj CM7 aj MUIU ktore mam bezia na 2.3.7 vsetko slape….akurat pri MUIU si zvyknut na anglinu alebo neminu

Ja nevim na 2.3.3 na LG OO jsem zas tak dlouho necekal. Dockal jsem se blbe se pripojujici GPS a blbe se pripojujiciho 2G/3G ;)

hypermotard

9. 2. 2012, 11:37

ja do lg pojdem zase,vsetci hovorite ze o novom softe.a co vam take strasne priniesla aktualizacia na 2.3?pokial tam bude ICS tak v pohode.Samsung je u mna nepochopeny,skusil som htc 3d.Ale LG mi zatial sedelo najviac.

P700 s VGA rozlisenim, ICS a 4x CPU…jestli to je pravda, tak v LG sou pitomci :-))

Kuba Polák

9. 2. 2012, 10:52

Velkej souhlas s LSI. Ať jdou s těma telefonama laskavě do p*dele, když se nedokážou postarat ani o stávající telefony. LG si nekoupím už NIKDY!!!

Jestli ten 8MPix foťák bude tak skvělý jako u optimus 2x, tak by se tím moc chlubit neměli.

LG může jít se svýma „vlajkovýma loděma“ DO HÁJE.(Viz. P990) dokud se bude chovat k zákazníkům tak jak se chová co se týče podpory. Jak dlouho se čekalo na 2.3 když většina výkonných smartů konkurence na něm už dávno jela.Tímto taky pujde O2X na druhou kolej co se týče 4.0. Tak si kluci nechte hlavně zapsat 4jádro do guinnesovky to je přednější!

Hudson_Hawk

9. 2. 2012, 6:00

No s tím využitím máš pravdu, ale právě s tou spotřebou oni přece tvrdí, že Tegra 3 (a předpokládám, že tam bude) má lepší spotřebu díky svého 5. jádra ne? :D takže teoreticky jdou i cestou delší výdrže… spíš aby to bylo asi odladěné, bo někdy výkonu může mít člověk kolik chce, když jsou tam chyby…

pff, uplna blbost , v dnesnej dobe je vyuzite 2jadra zbytocne nie to este 4jadra , LG ide zlym smerom , ludia nie chcu viac jadra ale normalne pouzitie MT a to telefonova, sms , maily a internet a hlavne vydrz baterie aspon 3-4dni , a tomu nepomoze 4jadro ,

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat