Chystá HTC novou hudební streamovací službu?

Chystá HTC novou hudební streamovací službu?
2012-02-15T14:49:45+02:00
• 15. 2. 2012

Endeavor, Ville, Supreme a Quattro jsou jména pouze několika zařízení, která budou představena na blížícím se veletrhu Mobile World Congress v Barceloně. Proslýchá se, že na tomto veletrhu představí HTC nejen nové smartphony, ale také novou hudební streamovací službu.

Firma HTC spoléhá na to, že ve svých zařízeních s Androidem bude mít již předinstalovaný hudební přehrávač využívající této služby a má být představena právě v Barceloně. Aplikace nezůstane jen u mobilních telefonů, ale dostane se i do tabletů. Docela tomu nahrává i fakt, že HTC nedávno uzavřelo partnerství s významnou hudební společností Beats Audio, která pro jejich zákazníky připravuje kvalitní sluchátka.

Samotný zakladatel Beats Audio, Jimmy Iovine, se nechal slyšet, že hrají důležitou roli v budoucích plánech firmy HTC. Otázkou je, jestli taková služba od HTC má šanci na úspěch, konkurence tu již existuje.

Zdroj: pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat