Takhle bude vypadat Android 4 na Samsungu Galaxy SII

Takhle bude vypadat Android 4 na Samsungu Galaxy SII
2012-01-02T18:57:48+02:00
• 2. 1. 2012
24

Zatímco majitelé oblíbeného smartphonu Samsung Galaxy S II čekají na ohlášenou aktualizaci, na internet unikly screenshoty Androidu 4.0 ICS s nadstavbou TouchWiz. Kromě samotných obrázků se také můžeme podívat na video zachycující prostředí, které běží právě na SGSII.

Z obrázků je jasně patrné, že prostředí TouchWiz neprošlo žádnou razantní změnou. Byly však přidány ovládací prvky a další inovované komponenty, které Ice Cream Sandwich přináší. Můžeme si všimnout nové podoby multitaskingu nebo nastavení.

Jak jsem již zmínil, můžete se kromě fotek podívat i na následující video:

Zdroj: phonearena

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

ja som sa uz davno vykakal na Samusung podporu. ja fungujem na cynogenmode 9 a som spokojny , jedine co momentalne mne prekaza ze nejde je nahravanie videa inak natom v pohode fungujem , jasne ze ti nepojdu vsetky apk z marketu , lebo este nie vsetci vyvojari spravili nove verzie s podporou ICS

Pepa Hruška

3. 1. 2012, 15:49

tak ja mam na svem SGS II uz taky android 4.0.3. je to oficialni romka.
odkaz ke stažení tady http://i9000galaxy.cz/viewtopic.php?f=65&t=3476
(musite tam mit registraci).romka je funkcni akorat nejdou spustit nektere aplikace z androidmarketu.

Přemysl Vaculík

VIP 3. 1. 2012, 15:41

Bohužel Dotekománie nespravuje systém, na kterém jsou zveřejňovány články. Tudíž nemůžeme ani upravit styl diskuze. Systém je spravován Mobilmánií.

Taky mi tenhle typ diskuze neskutečně vadí…a spíš patří do minulého desetiletí..

Ano, tohle neni diskuze ( palec dolu )

to je stupidní že se tu nedá přímo odpovídat na komentáře druhých, fakt to nechápu, sem už chodit nebudu.

Výrobcovia by mali dať užívateľom na výber či budú používať ich launcher alebo nie … mnoho ľudí by nepochybne uvítalo keby namiesto kadejakých hatlanín mali originál prostredie Androida …

ted sem nahodil WanamLite rom 4.0.3 je to original a mohl sem si vybrat launcher bud normal tw..nebo upravenej od samsungu z origo androida a je to celkem dobre tak doufam ze by to pak mohlo byt i u oficialu

Je problem si k TW nainstalovat tohle ? http://goo.gl/P6CGs

314r no ja ti odporucim sunnysoft. teda aspon tu v ba ti to spravia za 10evri na pobocke na pockanie)))takze problem mas vyrieseny. a co sa tyka mna tak tiez by som bral cisty ics.

ale stále je podla mna TouchWiz najlepšia továrenská nadstavba…
HTC má úplné špatné prostredie
Sony ich na moj vkus má moc jednoduché
a LG je to isté čo Samsung…

Je fakt, že každému vyhovuje něco, na perníku mě TouchWiz vyhovoval, ale sendviče bych teda bral holýho. Jedu na 4.0.3 už nějaký den a mě to teda TouchWiz kazí, je to hnus. Ještě, že existuje spousta chytrých lidiček a XDA, každý si může vybrat přesně to, co mu bude vyhovovat. Jo, co se těch popisů ikon týká, tak s tím sem nikdy problém neměl.

@Tom_82>je pekne, ze sa mozem pozriet na xda developers, ale co z toho? myslis, ze som teenager, ktory ma casu na rozdavanie a ma chut sa hrat s rootovanim fonu, nahravanim vlastnej romky,…?

by som hrozne rad uvital aby tu (v CZ/SK) bola nejaka spol. ktora by ponukla zakaznikom root telefonu a nahratie cisteho os. Btw: neviete niekto o necom takom?

Teď koukám na obrázek a musím se omluvit, Social Hub už umí TW v ICS napsat celý ale ten Readers H mu pořád nejde. To je na Androidu to nejhnusnější…ikony a jejich popisky. Super systém jen šerednej. Ještě, že existuje LP+ nebo 7 Launcher.

TW je hnusnej ale rozhodně není tak hnusnej, jako prostředí ICS. To je největší splácanina co znám. Doufám, že budou nějaké launchery kompatibilní s A4.

P.S. Jestlipak už umí ICS napsat celý popisek pod ikonou? Nebo to zase bude Fotoapará nebo Social Hu?

A touchwiz je nějakej skin jo? :D já myslel že to ja nástavba na Android a mimo vlastního vizuálu je za ním také všemožné propojení funkcí, kontaktů, kalendáře… :D No i tak je ale ten vizuál hnusnější než samotný ICS, to si nebudem nalhávat :D

Pokud jde někomu o schéma, launcher či o barvičky, tak ať se místo „kvičení“ raději pořádně podívá na XDA..

ICS je hlavně o podpoře vícejádrových procesorů, moderních grafických čipsetů apod. Kromě toho, že bychom měli z hardwaru „vymačkat více šťávy“, tak jsou zde i další zajímavé vylepšení:

Vylepšená softwarová klávesnice – lepší vyhodnocování korekce chyb a kvalitnější slovník automaticky nabízených slov. Vylepšený systém rozpoznávání hlasu, který je možné využít téměř kdekoli v systému. Výrazně vylepšen byl výkon prohlížeče, který nyní stránky rychleji načítá i vykresluje. A kromě odemykání telefonu obličejem, či zlepšení výdrže baterie, je zde i podpora NFC, Wi-Fi Direct či Bluetooth profilu HDP (využívaný zejména pro propojení se zdravotnickou a fitness technikou). Je toho mnohem více, takže zapomeňte na azurovou a připravte se na velké změny.. ;)

karelkovanda

3. 1. 2012, 7:31

Samsung umí udělat dobrý telefon, ale systémové updaty jsou u nás více než marné, nehledě na to, že touchwiz vypadá pořád stejně hrozně. Osobně jsem vlastnil SGS i SGS2 – Hrůza!

ics není o grafické nádstavbě, prostředí může vypadat, jakkoliv. je to o podpoře více-jádrových procesorů a dalších věcech. změnit launcher umí i malé děcko. vy ne?

LikeableBoy

3. 1. 2012, 5:09

Já osobně jsem rád za prostředí Touchwiz,protože mi vyhovuje.Neříkám,že bych některé věci neupravil…prostě nic není dokonalé a každému vyhovuje něco jiného.Jinak už se nemůžu dočkat až nahodím ofiko ICS.A snad bude Samsung i nadále udržovat SGS II s aktuálnim androidem.

To se mi ulevilo.. Doufal jsem, že Samsung nenechá ten datum a čas v té ošklivé azurové z originál ICS na Nexusu.

Něco bych napsal, ale nechci být sprostý. Víc to pos*at tim touchwizem nemohli! :-(

mrkrystofik

3. 1. 2012, 0:51

Za tohle bych samsung poslal do pekel. Fakt, touhle grafickou nádstavbou ics úplně zazdil a to je tak hezký, ohromuje mě a na sgs2 si ho naštěstí užiju díky CM9 rom, kterou už tam mám nahozenou a je už celkem stabilní :)

skullhunter

3. 1. 2012, 0:37

Mě se sice ICS na mém SGA netýká, ale obdivuju lidi, co o půlnoci přidají článek o ICS na SGS II. ;-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat