iMenu: Jídelní lístek v iPadu rozhovor

iMenu: Jídelní lístek v iPadu [rozhovor]
2019-06-20T20:39:51+02:00
• 27. 12. 2011
4

Klasický jídelní lístek známe z restaurací všichni. Co byste ovšem řekli tomu, kdyby se před vámi na stole objevil místo papírového lístku tablet? Tento systém již funguje v jedné z pražských restaurací. My jsme si dotykový jídelní lístek vyzkoušeli a připravili jsme pro Vás rozhovor s tvůrci tohoto projektu.

 

Jak jsme již nastínili v úvodu, iMenu je služba/aplikace, která v restauracích nahrazuje klasické papírové jídelní lístky. Tabletová aplikace kromě klasické nabídky jídel přináší i náhledy, fotografie a další informace. Skrze iPad si také po výběru jídla rovnou můžete objednat.

O tom, co aplikace iMenu nabízí, jaké jsou její možnosti a jaké plány do budoucna mají její autoři, jsme si povídali přímo s jedním z nich,  Tomášem Zalužanským , a natočili jsme pro Vás rozhovor, na který se můžete podívat v následujícím videu.

Pokud by Vás projekt iMenu zaujal a chtěli byste se o něm dozvědět více, můžete využít webové stránky imenu.cz nebo stránku projektu na sociální síti Google+ .

Děkujeme za rozhovor!

Jaký je Váš názor na projekt iMenu? Uvítali byste jeho větší rozšíření?

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

V Praze jsou už restaurace, kde se objednává pomocí iPadu a není s tím problém, např. v sushi baru MIJ (www.madeinjapan.cz) používají pokladní systém Menu55 (www.menu55.cz) a objednávaní funguje v pohodě i klidně přes mobil nebo notebook :-)

Hehe, do luxusních restaurací iPad, do průměrných android 4 a do „čtyřek“ android 2 :-D

iPadu vydrzi baterka realnych 10 hodin (to som zazil snad prvy krat, kedy vyrobca neklamal). Takze ak ich daju vsetky na nabijacku po zaverecnej tak sa nemusia nicoho bat.

nevyzera to zle ale kedze je to ipad a ma beterku a potrebuje sa nabijat co sa stane ked si bude niekdo objednavat jedlo a pocas objednavky sa mu ipad vybije? a ten software co je tam tak to nie boh vie co lebo podobny soft bol na jednej vystave v Bratislave len tam bol soft ohlade knizok a niakym zazrakom som sa dostal do menu ipadu takze toto by bola pre mna malina :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat