ICS je na cestě k Nexusu S

ICS je na cestě k Nexusu S
2011-12-16T23:38:49+02:00
• 16. 12. 2011
3

Google dnes oznámil, že začal s distribucí očekávaného updatu na Android 4.0 ICS pro referenční telefon Google (Samsung) Nexus S.

Nexus S se sice již dočkal neoficiálních aktualizací na nejnovější verzi systému Android, ale nyní přišla chvíle, kdy Google začal uvolňovat oficiální update pro GSM a UMTS zařízení. Aktualizace bude postupně šířena během jednoho měsíce.

Nexus S se tak stává jedním z prvních telefonů, který se oficiální aktualizace dočká. Velkou recenzi jeho nástupce (Galaxy Nexus) a systému Android 4.0 ICS, si můžete přečíst v tomto článku na Mobilmanii.

Telefon byl původně na trh vpuštěn s Androidem ve verzi 2.3 Gingerbread.

Nejstarší telefon z řady Nexus, Google (HTC) Nexus One, bude bohužel na oficiální aktualizace čekat marně. Překážkou jsou hardwarové nároky nejnovějšího Androidu. Informovali jsme Vás o tom v tomto článku.

Zdroj: Google


Pokud jste majiteli Google Nexus S a již jste se aktualizace dočkali, budeme rádi, když se s námi a ostatními čtenáři podělíte o první dojmy v diskuzi pod článkem.


Nezapomeňte na naší Vánoční soutěž o Samsung Galaxy S II

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Mám I9023. Měl jsem 2.3.6 skusil jsem upgrade na 4.0.3 Po 5min stahování se začalo instalovat aktualizace asi 45 aplikací proběhla do 2 minut. Po restartu mě chvilku zarazila úvodní animace , kde lítaly dost dlouho nějaké kousky něčeho co snad připomínalo vlnící se listy papíru , už jsem si myslel že se nedočkám. Pak naskočila obrazovka s tím že má karta je blokována , po zadání PIN kodu proběhlo rychlé přihlášení. Můj první dojem byl že písmena a číslice jsou tenčí ale výraznější. Hodně se změnilo k lepšímu , uvítal jsem listování v seznamu aplikací místo zdlouhavého posouvání nahoru dolů.Bohužel systémové nástroje se mě zdají být trošku divně postavené. Nastavení fotoaparátu taky.Co se týká stability nepadá to, nemrzne, funguje a drží to. Ba dokonce se mě to zdá být rychlejší a po naplnění obrazovek witgety a aplikacemi mě to připomíná SPB :-). Upgrade mohu jen doporučit.

Mám 9023 a už jsem měl nahozený neoficiální ICS kwiboo manuální instalace ofiko ICS od Google mi nešla. Musel jsem nahrát zpět 2.3.6. a pak už vše proběhlo v pořádku.

http://www.androidpolice.com/2011/12/16/ice-cream-sandwich-now-rolling-out-to-the-gsm-nexus-s/

mam Nexus S I9023

vysledek:
– aktualizace probehla uspesne s navodem vyse
– vsechna data zustala

zitra napisu vice

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat