Huawei U8520: Dual-sim a Android

Huawei U8520: Dual-sim a Android
2011-10-31T16:36:29+02:00
• 31. 10. 2011
1

Čínská společnost Huawei nechává o sobě znát čím dál častěji, tentokrát tu máme první informace z Austrálie. Pro tamější trh se chystá další dotykový mobil s názvem Huawei U8520, který se nezařadí mezi super-smartphony a stěží mezi smartphony. Bude se jednat o levný mobil, tak zapomeňte na náročné hry. Kde není výkon, tak tam je to dotaženo funkčností.

australian-kangaroo

V základní hardwarových specifikacích naleznete procesor s taktem 600MHz, displej s úhlopříčkou 3.2 palce a s rozlišením 480×320 pixelů. Pro focení je vybaven zadní kamerou, která má 3.2 MP. Ve specifikacích dále naleznete podporu 3G sítí. Zatím žádný zázrak a vše naznačuje tomu, že se bude jednat o další Android low-end. Tím hlavním plusem, a asi jediným, je podpora dvou SIM-karet.

deuce

Podle dostupných informací můžete na jedné simkartě surfovat na 3G síti, ale ta druhá bude moci využívat pouze GPRS/EDGE. Jak to bude s hovory, zatím nevíme, ale zajisté všechny bude zajímat, jak si s tímto poradil čínský výrobce. Základní cena pro Austrálii byla stanovena na 250 australských dolarů. Pokud by se výrazně nezměnila, tak by mohl být tento telefon prodáván v ČR pod 5000Kč. Jedná se o první dual-sim mobil od společnosti Huawei a mohl by konkurovat stávajícím telefonům s dual-sim, které jsou zpravidla “hloupé”.

Zdroj: intomobile

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Josef Průša

1. 11. 2011, 11:59

No tak konkurence je tedy fakt. bídná, zatím snad jen Gsmart, teď už. vcelku odladili systém a když má člověk štěstí na kus, tak to vcelku ujde…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat