Smart Bar: Android v klasickém těle s číselnou klávesnicí

Smart Bar: Android v klasickém těle s číselnou klávesnicí
2011-09-09T07:33:00+02:00
• 9. 9. 2011
13

Na světě a určitě i v České republice je spousta lidí, kteří by rádi používali moderní operační systém a zároveň úplně nehoví dotykovému ovládání, které dnes převládá u většiny výrobců a jejich modelů. Řešením by mohl být Smart Bar od eAccess.

smartbar-japan-candybar-retro

Sehnat telefon, který by disponoval klasickým ovládáním a zároveň operačním systémem je dnes opravdu problém. Tuto možnost dnes nabízí snad jen Nokia se svými Touch&Type telefony, ale pokud máte zájem o Android, musíte sáhnout po QWERTY. V Japonsku budou mít brzy možnost koupit si telefon s klasickou numerickou klávesnicí, dotykovým displejem a systémem Android. eAccess Smart Bar půjde do prodeje už na konci září.

„TIP: už jste viděli náš YouTube kanál v novém kabátu?

Numerickou klávesnici, kterou známe ze starší generace telefonů, zde doplňuje dotykový displej o úhlopříčce tři palce, místo se našlo i na klasickou sadu funkčních tlačítek. Dobrým znamením je i samotný Android v nejnovější verzi určené pro telefony – 2.3 Gingerbread. Smartphone bude nabízen v celkem třech barevných variantách a to černé, hnědé a bílé.

smartbar-japan-candybar-retro

Další specifikace:

  • Operační systém: Android 2.3
  • Displej: 3”, WVGA
  • Procesor: 800MHz Qualcomm
  • RAM: 512MB
  • Fotoaparát: 5MP
  • Konektivita: Bluetooth 2.1, podpora 3G, GPS…


Co na tuto novinku říkáte? Bude tento telefon slavit úspěch? Uvítali byste ho i na našem trhu?  Podělte se s námi o vaše názory v diskuzi…

Zdroj: engadget

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

JÁ TO CHCI!

Něco takového už tu bylo s WV, Vyrobil to HTC pod názvem Rosa, jen to mělo menší a nedotykový displej.
Jinak chválím za OS 2.3. Jen ten displej tam mohl být 2,8″ a naležato.

energizer01

9. 9. 2011, 15:23

Tak tohle je ještě lepší, bohužel zas jen pro Japonce.
http://mb.softbank.jp/en/products/sharp/007sh.html

energizer01

9. 9. 2011, 13:38

Jo a jen takové info. Nokie Touch&Type bohužel operační systém nemají, proto stále jen čekám na nástupce např. skvělé E52.

energizer01

9. 9. 2011, 13:35

Přesně na něco takového stále marně čekám. Doufám, že se i sem dostane. Jen teda opravdu by asi byl lepší slider, než tohle pádlo. Ale jsem rád, že se na alfanumeriku nezapomnělo. Tento styl psaní mi vyhovuje ze všech nejvíc.

Teda nevím jak ostatním, ale myslím, že ve článku chybí rozměry zařízení….zde jsou: 51 (W) × 133 (H) × 10.5 (D). Těch 133mm na výšku je už opravdu dost, ale obecně tento typ zařízení má určitě šanci na úspěch.

Ty bláho, jestli to má třípalcový display, tak to bude pořádný pádlo. ale jinak souhlasím s tím, že takovýhle telefon na trhu chybí. Mnohem lepší by ale bylo udělat slider typu W910i, W995i nebo W710i, s displayem klidně 2,6″ (jako má série X10 mini od SE) což dejme tomu pro ovládání postačuje a hlavně rozměry nebudou na hraní baseballu…

to chci, něco podobnýho na trhu opravdu chybí… hlavně ta numerická klávesnice, to musí být suprový – jen je otázka, jak ji zaimplementují do androidu :-)

no jestli má ten displej opravdu 3″,tak to bude docela velký telefon:-)

Mozno trocha dlhy ale taketo nieco by konecne mala spravit nokia ako nastupcu e66, nech ma clovek komfort normalneho telefony a dotykovej zabavky.

legnaw: Tobě se to nelíbí, já to ale chci! Chápu, že U TEBE je to bez šance na úspěch, u mnoha ostatních je ale šance vysoká.

vyzera to ako nepodareny dialkovy ovladac na klimatizaciu…. bez sance na uspech

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat